5tilføjet af

Amerikansk Cheesecake..

Nu har jeg forsøgt at lave en cheesecake med hjælp fra en hjemmesider med opskrifter.
Den smager også fint, men jeg havde regnet med 'en anden smag'.. hvis I forstår?
Sidste gang jeg smagte sådan en kage, syntes jeg, den smagte meget mere af ost, hvilket er mums - synes jeg!
Men denne gang smagte den mere af 'fløde/creme'... Skal den ikke smage af ost??
Har brugt Mascarpone-ost..
Tak for hjælpen :-)
tilføjet af

nah

de gange jeg har smagt cheesecake synes jeg ikke den har smagt af ost. Når jeg laver den bruger jeg helst philadelphia ost, men osten i sig selv smager jo heller ikke af sååå meget
tilføjet af

Svar

Hejsa
De fleste cheesecakes skal laves på mascarpone som har en smule sødlig smag. Men derfor kan du sagtens blande lidt kraftigere ost til din mascarpone. Du kan bruge en dansk rygeost creme, så får du en smule syre og røg til din cheesecake. men du kan også bruge chauorce eller brillat savarin fra frankrig, som er oste med meget højt fedtindhold og en skarp syre. det vigtigste er at det er en meget cremet ost du bruger.
Håber det er svar nok
tilføjet af

Ihh..

Tak for jeres svar :-)
Jeg må bare prøve mig frem - God weekend.
tilføjet af

svar på smagsforvirringen...

det har aldrig været min opfattelse eller erfaring at american cheesecake smager af ost... jeg har boet i usa i en lang periode og har aldrig smagt den smagende af ost... dog skal du ikke bruge mascapone men cremeflødeost, som fx philadelphia.. ved ikk om det ændre smagen?? mvh Sine
tilføjet af

Rigtig Cheesecake

Du skal bruge Philidelphia ost og creme fraiche til at få den rigtig smag og skal helst være non baked. Kig på Betty Crocker.com eller Allrecipes.com
God fornøjelse....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.