3tilføjet af

And over bål?

Hejsa
Er der nogen der har erfaringer med en hel and over bål? Jeg tænker på hvordan man kan stege den uden den bliver tør, stegetid, forbehandling osv.
Eller måske har nogen prøvet det med en parteret and?
Jeg har et trebenet stativ med pande og rist, men ikke nogen lukket beholder der er stor nok.
pft. rib
tilføjet af

ja jeg har

prøvet at grille den i min have,fyld anden med svesker og fars,hvidvin,så bliver den ikke tør.
Det kan lade sig gøre,vær over den hele tiden for ellers risikere du at den brænder på.
tilføjet af

Eller .........

hvis du har adgang til ler, så fyld kræet, salt og pebr den, og pak den så ind i e tykt lag ler.
Ned i gløderne med den og gi' den en ½ ANDEN time.
Garanteret saftig og mør.

TKL
tilføjet af

eller

Dyp den gedefedt og kog den 21 timer - saa bliver den moer og saftig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.