Bananbudding
170 g sukker
3 æggeblommer
6 dl mælk
50 g mel
1 tsk vaniljeekstraks
Smelt alt sammen i en gryde. Det hele koges over svag varme under kraftig omrøring til det er en tyk creme. Tages af blusset og stilles til afkøling.
Læg kammerjunker og derneæst bananskiver i en stor glasskål og hæld den afkølede creme over.
Fortsæt med at lægge lag til skålen er fuld.
Slut af med et generøst lag marengs
Bages i ovnen et kvarter
Klar!
3 æggeblommer
6 dl mælk
50 g mel
1 tsk vaniljeekstraks
Smelt alt sammen i en gryde. Det hele koges over svag varme under kraftig omrøring til det er en tyk creme. Tages af blusset og stilles til afkøling.
Læg kammerjunker og derneæst bananskiver i en stor glasskål og hæld den afkølede creme over.
Fortsæt med at lægge lag til skålen er fuld.
Slut af med et generøst lag marengs
Bages i ovnen et kvarter
Klar!