http://politiken.dk/indland/article1023503.ece
Det foregår typisk med metalrør, kæder og brædder. Vi har dog også set aftryk efter svensknøgler og lignende.
Langt flere svin bliver udsat for vold, end det tidligere har været kendt.
Hvor er etikken, og har dyr ikke følelser.
Der er nogen der mener vi bliver det vi spiser.😮
billige industrikød, vil der forekomme mishandling af industridyrene. - Spis mindre kød og køb kun kød fra fritgående dyr.
Hvis I ikke ved hvor man køber kød fra fritgående dyr, (mange supermarkeder forhandler det slet ikke) kan jeg anbefale Irma! Køb af produkter fra levende væsener, skal handles med [l]
tilføjet af tromlen
Det bør ikke være sådan!
Loven forbyder den behandling af dyr, fritgående eller ej. Den eneste årsag til,a t vi kender til mishandling, er jo, at der er en kontrol med det. Mishandlingerne er især forekommet, fordi Danish Crown indførte et nyt betalingssystem, der betyder, at man får flere penge, hvis dyrene bliver læsset hurtigere. Det var åbenbart en dårlig ide. Man kan godt adfærdsregulere vha. betalingssystemet. Der er ingen garanti for, at fritgående dyr bliver behandlet bedre, men vi har lov at håbe. 🙂
tilføjet af anonym
du har ret
bare synd (for DINE fordomme mod danskere), at denne form af "etikette" udføres i stor stil af disse udlændinge disse grisefarme har ansat !!!!!!!!!!!!!!!
Og ja - det er resultatet når I nærigrøve køber mad, der SKAL koste MINDST muligt!!
Med venlig hilsen fra mig, der har været møllen igennem med økologiske frilandsgrise - og som aldrig igen vil arbejde, stort set gratis for alle jer fedterøve!!!
tilføjet af anonym
som en anden
ingen garanti for den slags - det kommer an på den der læsser dyrerne!
Vi har haft økologiske frilandsgrise, som blev slagtet lokalt. Første gang slagteren hentede dyr, var de udstyret med strømpistol og kæppe. de fik at vide, hvis de brugte disse "rekvisitter" ved læsningen, ville de få samme omgang med dette udstyr som de gav vores grise!!! de holdt sig i skindet, ved læsningen, meen problemet var vi IKKE kunne se hvad der skete når de så ankom til slagtehuset!!!
tilføjet af Contina*
Som du selv skriver,
så omhandler det penge. Den eneste garanti vi forbrugere har, for at dyrene bliver behandlet godt, er, at betale prisen for det kød og de mælkevare vi spiser.
Men det virker som om, at de fleste mennesker er blevet bedøvende ligeglade men burhøns + æg, træmmekalve, mørbankede grise osv., bemærk f.eks. hvor få mennesker, der har vist denne tråd opmærksomhed... Trist, og regeringens landbrugsminister er storsvineavler. [:*(]
tilføjet af Contina*
Er den behandling lovlig?
😮 det er jo grusomt.
tilføjet af anonym
10 år siden
vi holdt med grise, så jeg bliver dig svar skyldig!
Men det var den ene årsag til vi stoppede, den anden var, at langt de fleste danskere mener at mad i den grad ikke må koste noget, så afregningsprisen var simpelthen for lav!
Så nu nøjes vi med at fede op, hvad vi selv og nærmeste familie kan forbruge!
Årh - jow, vi har da en del forespørgelser, på hele og halve grise - bare de ikke koster for meget, vi har jo grise alligevel, så ulejligheden er vel ikke så stor for lige at have en for naboen, kollegaen "vennerne" o.s.v. og vi "gør det vel ikke for pengenes skyld" får man stukket i næsen!!
Hvad mener du at man skal have lov at tjene på en gris?
Hvorfor skal folk idealisme udføres af alle andre end dem selv????
Om jeg fatter der nogen der gider producere fødevarer i det her fornærede land!!
tilføjet af Contina*
Jeg måtte lige i fryseren
😉 for at se hvad jeg betaler for hakket svinekød i Irma, (Irmas udvalgte frilandsgris - danske fritgående dyr) her står at kg-prisen er 81,25. - Dette betaler jeg gerne, for at få et velsmagende produkt og samtidig have en nogenlunde ren samvittighed omkring maden.
Kan man købe hos jer, så skriv til mig under min profil. Jeg må hellere tjekke ind...
tilføjet af contina
Så er jeg her,
mener også der bliver solgt flere burhønseæg end tidligere, og ikke engang Irma har kyllinger jeg tør sætte på middagsbordet - har tænkt på en tur til Sverige og købe nogle af deres fritgående kyllinger, svenskerne har et meget mere humant syn på maden...
Det er yderst trist, at dansken er så bedøvende ligeglad med hvad han putter i munden.
tilføjet af anonym
Beklager
men som før skrevet, feder vi kun det op som vi og vores familie forbruger!