Der er i så meget hokus pokus over denne "opskrift" men det er suverænt tilbehør til alt slags kød. Kog kartoflerne med skræl til de er møre ( ca. 20 min) Pil kartoflerne og køl dem ned. Rist dem i smør til de får en gylden og sprød overflade. Drys med persille, salt og peber. Alle er glade!
tilføjet af Jov jov
Tjaa... eller
også vask jorden af dine aspargeskartofler,
læg dem (med skræl på) i et ildfast fad,
dæk dem til med groft salt,
sæt dem i ovnen i en time ved 200 gr.
Værsgo at spis, bon appetit!!!:O)
tilføjet af skytsenglen
Økologisk korrekt.
Til "jov jov".
Ja, netop - god ide. Naturligvis skal man spise kartoflerne med skrald. (Økologisk uden gift og gødningsrester) Det er i skralden, at ernæringen om overhovedet findes.
Aspargeskartofler er artens Rolles Royce!.
I Spanien koger man kartofler med skrald, kogt i havvand og tonset til med salt, så de er nærmest sorte.
Eksperimenter gerne - jeg er som madprofet ret ulykkelig over, at ungdommen svigter kartoflerne, til fordel for ris og pasta!.
Profeten