Vores danske madprodukter bliver skiftet ud med udenlandske af meget dårligere kvalitet.
-
Når jeg handler i supermarked, skal jeg lede længe efter dansk kød. Konsekvensen af dette, har ført til at jeg kun handler kød hos min lokale slagter. Det bliver desværre dyrere, men er til gengæld dansk og kvaliteten er i top.
-
Nu ser jeg til min rædsel at også den dansk champignon er på vej ud, man kan ikke længere hamle op med de lave udenlandske lønninger. Derfor er produktionen af champignon faldet til under det halve på 3 år.
-
Vi taler hele tiden og at støtte de små, det kunne vi måske gøre her.
Som når vi vælger de små mejerier istedet for Arla.
-
Køb danske champignon, vælg de udenlanske fra.
tilføjet af Danskeren
Næ..... de kan sætte priserne ned
til et realistisk leje så vil jeg gerne købe dansk.
Køber du også dansk vin?
tilføjet af Anonym
Ok .. men...
Flot tanke - og rigtigheden i kun at købe dansk, er der også. Men ... bare fordi et produkt er fra Danmark, behøver kvaliteten ikke være i top. Jeg foretrækker appelsiner fra Spanien, øl fra Belgien, vin fra Frankrig og pasta fra Italien. Hvorfor skal jeg så betale mere for en vare . af ringere kvalitet, alene af den grund, at produktet kommer fra Danmark. Så vil man da snydes!
tilføjet af Bimmer ILP
Helt enig
Jeg køber aldrig udenlandske champignon
mere, for kvalitetet er ikke den samme.
Men folk får dårligere madvaner, og derfor
har de ikke længere forstand på kvalitet.
Det skyldes at de skal arbejde mere og mere
uden at for overarbejdsbetaling. Vi er ved
at være nået et punkt, hvor mange folk dør
og vil dø af stress.
tilføjet af dulkis
Champignons på dansk
- ja heldigvis er der ikke så længe til svampesæsonen og bliver regnen og varmen ved, bliver det et godt år.
Holder man sig til sæsonvarer har man størst chance for at få danske varer, men hvis vi absolut vil have jordbær i februar må vi finde os i de udenlandske produkter.
tilføjet af Vingman
Priserne er realistiske
Danske produkter koster mere da lønningerne er høje i Danmark. Vi har ikke underbetalt arbejdskraft ligesom i visse andre lande.
Men en del af de danske produkter er sundere.
Så hvis sundhed betyder noget kan merprisen være godt betalt.
Hvis forbrugerne kun går efter den lavest mulige pris, forsvinder de sunde danske produkter fra hylderne.
Er det hvad forbrugerne ønsker ?
tilføjet af dulkis
Realistisk?
Problemet er jo netop, at vi generelt set ikke vil betale, hvad kvalitet koster. Spis noget mindre så bliver der råd til noget bedre.
tilføjet af gastronom.
Pladder.
Danmark er et land med åndsvage forbrugere, vi sendet det bedste kød til England, og spiser de syge dyr på hjemmemarkedet.
din leverpostej er lavet af pletlever, lever med orme, og urensede svinehjerter, rullepølsen er lavet af importeret kød fra spanien, og de berømte danske pølser, er lavet i polen, ligesom vores brød er det.
schulstad har en fabrik i polen, hvor de laver rugbrød, bake up brød, og meget andet skidt, det er så billigt i indkøb, at selv føtex sælger det.
føtex må ikke have bagerlærlinge, fordi der ikke er noget at lære, enhver kan åbne en papkasse.
alle bagere har bake up brød, og det hjemmelavede brød du køber på restauranterne, kommer færdigblandet fra en sæk, der skal kun tilsættes vand.
vi kan ikke få ægte remoulade mere, det er lavet af vand, emulgator og hvidkål, embalagen er dyrere end indholdet.
franskmændene eksporter alt skidtet, og beholder det bedste selv.
hvem vil spise gammelt dansk malkekvæg, hvis man kan få rigtig kødkvæg fra argentina.
ingen kan overskue eksport, import, eller ingen ansvarlig myndighed vil, fordi alting er baseret på tilskud, bønderne får 1 kr. mere pr. kg. for slagterisvin til tyskland, hvilket betyder at prisen pr. svin er ca 6 kr. pr kg. men i butikkerne koster det som minimum 90 kr. pr kg, så nogen tjener enormt på det, og regeringen vil intet gøre, for jo højere pris, jo mere moms.
alting er forfalsket, man kan ikke længere købe ærlige varer, alle jamsekogere sælger forfalsket bearnaise og hollandaise sauce.
alle kogte kartofler er skrællet og kogt, og tilsat i tonsvis af giftstoffer, gå ned til din lokale jamser, og se hans poser med kartofler, hvis en pose går i gæring, bliver hele partiet ødelagt af trykket, og hele lokalet lugter af sprængladninger.
dine champigoner er bleget i klor, og andre giftige kemikalier, danskerne er lige så korupte som polakkerne er med fødevarer.
og lige lidt mere, kosmetik er lavet af griselunger, penisser, ko yvere og æggestokke, og blodet er lavet til cocktail pølser og lim.
tilføjet af fxx
Ligeglad med...
hvor i verden maden kommer fra - bare den smager godt.
Som "gastronom" meget rigtigt udtrykker det - det er efterhånden uigennemskueligt, hvor maden egentlig kommer fra. Men personligt er jeg også ligeglad - jeg køber det, der smager godt.
Og hvis danske landmænd ikke kan lave noget kød, der smager så godt som det fra Argentina - så køber jeg argentinsk kød. Og desværre er det sådan, at dansk mad efterhånden smager af mindre og mindre.
Dem, der vil have alting billigst, må få min skyld købe, hvad de har lyst til. Bare jeg ikke skal spise det.
tilføjet af Tjener
Vrøvl.
"alle bagere har bake up brød, og det hjemmelavede brød du køber på restauranterne, kommer færdigblandet fra en sæk, der skal kun tilsættes vand."
Det er løgn, intet mindre. På min arbejdsplads bager vi selv og det gør de lokale bagerforretninger også. Endda den der ligger i Super Best.
tilføjet af dulkis
Et stykke på vejen
er Gaardbutikkendirekte.dk, men det er til en anden pris en Føtex.