Jeg har lavet remoulade på hjemmelavet mayonnaise, begge lavet i dag. Nu er så spørgsmålet hvor længe det kan holde sig i køleskab?
Nogen der ved?
Kajsa
tilføjet af NinaO
Max. 3-4 dage
forudsat, at den ikke skal ud og stå i stuetemperatur i timevis ad gangen.
V.h.
NinaO
tilføjet af piglet45
Ok....
Men der skulle så ikke være noget i vejen for at bruge den på lørdag så. 🙂
Mange tak. 🙂
tilføjet af NinaO
Nææh, velbekomme...
Du skal måske have hele den pukkelryggede på besøg?
Du burde nu hellere komme hjem til mig og kokkerere, du er jo altid i gang med noget 😉
tilføjet af piglet45
He he....
Næææ.....bare 7 "piger" på brunch. 🙂 Jeg har jo også tid til at altid lave noget, så det bliver udnyttet. 😃 Og så elsker jeg at lave mad. 🙂
tilføjet af fruppe
7 piger til brunch
Så skal i vel spise høns 😃😃
Sorry, jeg havde den lige i ærmet 😉
tilføjet af thule kokken,
har du rørt æggeblommerne
med eddike eller citronsaft. hvis du har det, kan det holde en uge, men pas på med relish, det du bruger til remoulade, det afgiver vand, så mayonaicen kan skille.