Kalv saute´Marengo
5. personer
Ing:
Ca. 1½ kg. kalvebryst eller bov i tern
Olie til stegning
1 dl. hvidvin
150 g. hakkede løg
Ca. ¾ l brun kalvesky/bouillon
250 g. smørristede champignon
½-1 spsk. mel
1 fed hvidløg
Ca. 2 dl. tomatpure
½ dl. hakket persille
Salt
*Kødet brunes i hed olie
*Olien hældes fra
*Kødet drysses med mel og afbages
*Løgene svitses
*Hvidvin tilsættes og koger ned til ca. halv
*Tilsæt presset hvidløg, tomatpure´og salt
*Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og brasieres under låg til kødet er mørt
*Kødet tages op
*Skyen kommes igennem en sigte, koges op og afskummes
*Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon
Anrettes med grofthakket persille over.
Serveres med kartofler
Ing:
Ca. 1½ kg. kalvebryst eller bov i tern
Olie til stegning
1 dl. hvidvin
150 g. hakkede løg
Ca. ¾ l brun kalvesky/bouillon
250 g. smørristede champignon
½-1 spsk. mel
1 fed hvidløg
Ca. 2 dl. tomatpure
½ dl. hakket persille
Salt
*Kødet brunes i hed olie
*Olien hældes fra
*Kødet drysses med mel og afbages
*Løgene svitses
*Hvidvin tilsættes og koger ned til ca. halv
*Tilsæt presset hvidløg, tomatpure´og salt
*Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og brasieres under låg til kødet er mørt
*Kødet tages op
*Skyen kommes igennem en sigte, koges op og afskummes
*Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon
Anrettes med grofthakket persille over.
Serveres med kartofler