at du kan købe safran i Irma, de har alt muligt af den slags.
AF ris ville jeg bruge basmatiris, ikke jasminris. Jasminris klistrer fordi den vist nok bruges til at lave riskugler med fingrene med og kan spises med pinde uden at falde af.
tilføjet af elsker mad
Fy, du gør mig SULTEN
Det kan du sandelig ikke være bekendt. 😉
Det er mange år siden jeg har smagt en god Paella, men nu kan jeg da ikke overleve weekenden uden at få lavet en, så jeg håber sandelig der er nogen der giver dig gode svar på dit spørgsmål. 😉
Safran skal du selv dyrke i haven eller på altanen, men det når vi jo ikke til weekenden, ØV!
Så skriver du "spansk ris", jeg mener at have læst en anden betegnelse for de gullige knækkede ris, men det er måske derfor jeg tidligere opgav at finde dem i Danmark.
Finde dem/Dem i Danmark, altså ikke "dig" men risene. 😉
Jeg vil dog også gerne lære dig/Dem at kende, for er du Paella spiser, så kunne vi sikkert få mange gode middage sammen. 😉
God weekend.
tilføjet af fruppe
Du har så lavet en risret
uden det som giver paellaen det afgørende, nemlig safran, udover den kraftige farve har safran også en unik smag.
Du kan købe safran hos Matas, men lad nu være med at løbe skrigende ud af butikken grundet prisen......Du lever jo kun en gang 😉
tilføjet af Donna Maria
Prøv at spørge
i Spanien😮 😃😃😃
tilføjet af tofly
HER
ville være et godt ated at begynde http://www.madeinspain.dk/
Og ellers gør som os... køb med hjem i store mængder hvis du kommer til spanien... især deres carbonell olivenolie er god
tilføjet af Piranha
fy fy, ikke basmati ris til paella
Ris til og paella skal være tykke og runde. Basmati ris kan ikke bruges.