Jeg havde den fornøjelse at kuglegrille en hel kylling. Jeg anvendete følgende marinade og der var ikke et øje tørt:
2 dl olie
I fed hvidløg ( brug hvidløgspresser)
1 spiseske brun farin
1 spiseske honning
2 spiseske paprika
1 spiseske Karry
Lidt frisk rosmarin
Salt og peber
Lad kyllingen trække i marinaden en time eller to og kuglegrill dyret.
tilføjet af anonym
hvordan
hvordan "kuglegriller" du - kylling på spyd eller på øldåse? Jeg har hørt om nogen der konsekvent placerer kyllingen på en dåseøl (fuld) og placerer øllen med kyllingen "siddende". Det skulle smage helt fantastisk. Måske vil det blive endnu bedre, med din marinade som lyder lækkert!
tilføjet af skytsenglen
Kuglegrillen bliver kult i 2005
Yes! "Bademesteren".
Det lyder godt. Må tilføje, at det faktisk er blevet ret normalt at kuglegrille hele året runde - uden at være tvunget til at spise i frostvejr.
Men glæd dig så til, når krydderurterne buldrer frem. At smide sådanne på grillen og ryge dem med stegen - for ikke at nævne, tilføre dem resultatet friske, er det ultimative.
Bon appetit.
Profeten.
tilføjet af Bademesteren
God idè
Jeg grillede den bare på risten. Har hørt om finten med dåseøl men har ikke prøvet den endnu - den napper jeg næste gang........
tilføjet af Bademesteren
Ny kuglegrillfan
God idè med krydderurterne. Det har dog taget mig et par sæsoner at blive glad for min kuglegrill - måske fordi jeg ikke kunne finde ud af at bruge den ordentligt. Har brugt lang tid på at svine Webergrills til. Men jeg har overgivet mig!
Keep on Kuglegrilling
tilføjet af formanden..
hvordan??
hvordan får du opløst den honning i marinaden???..Lige nu står jeg med en stor brun klump honning...
tilføjet af Bademesteren
Mikroovn
Nok en smule for sent men alligevel - varm det op i mikroovnen inden du blander - eller opvarm på anden måde....
tilføjet af Tarzan1
Vann?
Legg marinaden i varmt vann, det myker opp honningen :)
tilføjet af Honning har mer' end 1 ansigt
Eller du ku...
Bruge en mere flydende honning?
tilføjet af Gabbi
UHM!!!!
Dette r bare den bedste marinade jeg nogensinde har lavet og smagt, og som du skriver øverst var der ikke et øje tørt 😃