Nedfrysning af pastacarbonara?
Jeg har tænkt mig at lave en ordentlig portion pasta carbonara, så jeg har til nogle dage. Men ser pludselig at den ikke er fryseegenet, på den side hvor jeg har fundet opskriften.
Kan det passe? Jeg har tidligere frosset pastacarbonara ned før, uden der skete noget, men måske har jeg bare været heldig? Jeg taget persillen fra og drysser den først på, når retten skal spises. Således at persillen hele tiden er frisk og jeg ikke på noget tidspunkt indtager persille der har været frosset ned og tøet op.
Ingredienserne der er i er: pasteuriseret æg, bacon, parmasan, pasta, fløde og hidløg. Er der andre af de ingredienser det ikke er så godt at fryse ned, i den sammensætning?
Kan det passe? Jeg har tidligere frosset pastacarbonara ned før, uden der skete noget, men måske har jeg bare været heldig? Jeg taget persillen fra og drysser den først på, når retten skal spises. Således at persillen hele tiden er frisk og jeg ikke på noget tidspunkt indtager persille der har været frosset ned og tøet op.
Ingredienserne der er i er: pasteuriseret æg, bacon, parmasan, pasta, fløde og hidløg. Er der andre af de ingredienser det ikke er så godt at fryse ned, i den sammensætning?