"Der er gået frost i"
Hej allesammen!
Jeg har hørt nogle gange "der er gået frost i". Jeg TROR at jeg ved hvad det betyder men er lidt usikker. Jeg ser ved nogle varer (f.eks. nogle boller fra Kohberg) at de bliver hvid - især ved kanterne. Også på rejer har jeg set det. Man køber 5 poser på tilbud og skal smide 3 ud fordi jeg TROR det er "gået frost i". Jeg har lige taget en pose focaccia stænger ud fra fryseren. Det var masse løst is i posen (var i ubrudt emballage) og masser af "stængerne" var hvid i kanterne. Nu efter de er optøet er der på nogle stadig noget hvidt tilbage. Hvad er det? Kan man spise det? Jeg har prøvet at finde noget på nettet men uden resultat.
:-) Glæder mig til at se nogle svar.
Jeg har hørt nogle gange "der er gået frost i". Jeg TROR at jeg ved hvad det betyder men er lidt usikker. Jeg ser ved nogle varer (f.eks. nogle boller fra Kohberg) at de bliver hvid - især ved kanterne. Også på rejer har jeg set det. Man køber 5 poser på tilbud og skal smide 3 ud fordi jeg TROR det er "gået frost i". Jeg har lige taget en pose focaccia stænger ud fra fryseren. Det var masse løst is i posen (var i ubrudt emballage) og masser af "stængerne" var hvid i kanterne. Nu efter de er optøet er der på nogle stadig noget hvidt tilbage. Hvad er det? Kan man spise det? Jeg har prøvet at finde noget på nettet men uden resultat.
:-) Glæder mig til at se nogle svar.