Der findes INGEN genvej
til varme briketter, så Brug ALTID en grillstarter for SIKKER optænding og grillresultat, hver gang!
Hemmeligheden bag den perfekte optænding, dvs. helt fri for unødig aske og kemiske stoffer, er brugen af optændingsblokke.
Du kan købe denne slags i de fleste velassorterede super- og byggemarkeder.
Personligt kan jeg kun anbefale at bruge den slags der er aldeles fri for petroleum og anden kemi - gerne en økologisk lugt og røgfri.
Til sidst en ADVARSEL: - Jeg behøver vel næppe at sige det, men man MÅ IKKE grille indendørs og glem så i øvrigt alt om lampeolie, benzin og gammelt toiletpapir, samt avispapir!
*FB*
PS: Den sorte røg du oplever de første minutter af optændingstiden, er ikke syre fra Pia Kjærsgaards gamle g-strenge men er fra det løse kulstøv der brænder af briketterne. Denne sorte røg er mindst, og opleves i kortest tid, hvis du bruger 'gode' briketter.
Hemmeligheden bag den perfekte optænding, dvs. helt fri for unødig aske og kemiske stoffer, er brugen af optændingsblokke.
Du kan købe denne slags i de fleste velassorterede super- og byggemarkeder.
Personligt kan jeg kun anbefale at bruge den slags der er aldeles fri for petroleum og anden kemi - gerne en økologisk lugt og røgfri.
Til sidst en ADVARSEL: - Jeg behøver vel næppe at sige det, men man MÅ IKKE grille indendørs og glem så i øvrigt alt om lampeolie, benzin og gammelt toiletpapir, samt avispapir!
*FB*
PS: Den sorte røg du oplever de første minutter af optændingstiden, er ikke syre fra Pia Kjærsgaards gamle g-strenge men er fra det løse kulstøv der brænder af briketterne. Denne sorte røg er mindst, og opleves i kortest tid, hvis du bruger 'gode' briketter.