På et kursus sidste sommer, fik jeg en grøn salat med en sur/sød dresing.
Det var kun hovedsalat i strimler og så med den der dressing over.
Dressingen var ligesom skilt lidt, som om der var mælk eller fløde i den.
Er der nogle der kender den dressing? - Og vil af med opskriften :-)
God sommer fra Faglæreren
tilføjet af Taylor
kender den
det er med fløde der er blandt med citron kender ikke delene men du kan vel sjuse dig frem til det
tilføjet af Bimmer
En olie eddike dressing
Hvis du vil have en præcis opskrift, så søg
på google.dk efter olie eddike dressing.
tilføjet af dressing
ja en mormor dressing
Fløde (mælk kan bruges) citron og smag til med sukker...
En rigtig frisk mormor dressing
tilføjet af voerså
gammeldaws dressing
Uhm ... lækker dressing. Jeg kender den godt. Min svigermor er en mester til at lave den. Jeg er også ved at komme efter det. Jeg laver den på flg. måde:
Til en portion grøn salat til 4 pers. laver jeg en dressing af (ca. mål)
- 1/2 dl. mælk (fedtfattige kan også bruges)
- 1 1/2 spsk. eddike (alm. lagereddike)
- 4 tsk. sukker (alm.)
God fornøjelse og velbekomme
fra vendelboen, som er flyttet søndenfjords for mange år siden.
tilføjet af gittedorte
Takker
Tak til jer alle.
Nu står den på grøn salat i morgen - mums!
tilføjet af jorgniel
En anden god marinade.
Opskriften på en anden god marinade er: Saft fra 2 .citroner-4.spsk.solsikkeolie-4.spsk.vand-4.spsk.sukker- røres sammen.
Den er bare så god.
Opskriften er fra;Vegetarens Kogebog af Nelly Ehrenreich. Velbekomme.......
Hilsen Krauge
tilføjet af Elsebeth
Dressing til grøn salat søges
Bruger fløde med eddike og sukker, men kender heller ikke forholdene. Den bruger vi rgitig ofte. God fornøjelse
tilføjet af fruppe
Dressing til grøn salat søges
Elsebeth skriver:
Bruger fløde med eddike og sukker
Min mor brugte mælk, denne opskrift tyer jeg også til hvis jeg kun skal have almindelig grøn dansk bladsalat og ikke gider at rode med mere fyld og lege med olie og krydderier.
Den perfekte dressing jeg blander den ene dag kan jeg sgu heller ikke huske opskriften på et par dage efter 🙁