Er det så slemt at være kok?
Jeg er 24 år, og går i uddannelsesplaner. Jeg har en studentereksamen, og har i årene efter rejst en del, og arbejdet i udlandet på hotel og som guide. Jeg har også været i Beredskabsstyrelsen, og på højskole, for at få afklaret min uddannelsestvivl. 2 gange har jeg været på universitetet, og har også været tæt på at begynde på lærerseinariet, men det har bare slet ikke fanget min interesse... Jeg er virkelig i tvivl, og har slet ikke lyst til at læse en masse bøger længere - i hvert fald ikke pt.
Så i går kom jeg pludselig til at tænke på, at jeg før har overvejet at blive kok - og jeg tror stadig jeg har lysten. Jeg holder i hvert fald meget af at lave mad.
Men men men... der er jo alt det her med at arbejdstiderne er dårlige, dagene lange, branchen er hård, miljøet er stresset, lønnen skidt osv.
Men opvejet med, at det måske er noget jeg har lyst til, i forhold til så meget andet, så er det måske ikke så slemt.
Det er i hvert fald noget helt andet end en videregående uddannelse, og jeg tænker også lidt, at så får jeg ikke brugt min studentereksamen til noget... Hmm.
Hvad siger I?
Jeg tror i hvert fald at jeg er nødt til at lave noget, hvor der SKER noget.
Så i går kom jeg pludselig til at tænke på, at jeg før har overvejet at blive kok - og jeg tror stadig jeg har lysten. Jeg holder i hvert fald meget af at lave mad.
Men men men... der er jo alt det her med at arbejdstiderne er dårlige, dagene lange, branchen er hård, miljøet er stresset, lønnen skidt osv.
Men opvejet med, at det måske er noget jeg har lyst til, i forhold til så meget andet, så er det måske ikke så slemt.
Det er i hvert fald noget helt andet end en videregående uddannelse, og jeg tænker også lidt, at så får jeg ikke brugt min studentereksamen til noget... Hmm.
Hvad siger I?
Jeg tror i hvert fald at jeg er nødt til at lave noget, hvor der SKER noget.