Frokost i Stettin 1
Her er lidt mere info til de hundreder, der hver uge drager afsted til Stettin (Szcecin) i Polen.
Santorini (www.santorinibar.pl)
UL. Traka 50, Stettin
Et beskedent sted i hjertet af byen.
Navnet er græsk. Stilen er græsk. Billederne på væggen fra Kreta.
Men familien, der ejer stedet er polsk.
Der ER et meget beskedent sted. Men familien er rar og de unge taler engelsk. Et rigtigt godt sted at spise frokost.
Nummer 1 på kortet Gullash suppen er stærk og særdeles god.
Der er et stort antal retter. Fjerkræ, svinekød, oksekød og endelig nr. 27 Miesne Danie, der er en blandet kødret og husets specialitet. Pris ca. kr. 40,-, og det dyreste på kortet.
Der er også fisk, alt godt fra havet. 13 forskellige slags pasta og 11 forskellige pizzaer.
Husk at bestille kartofler, pommes frites, salat m.m. specielt, da de ikke følger automatisk med kødretterne.
Desserterne er små og gode.
Kort sagt. Det jævne gode polske køkken súppleret med populære udenlandske ting.
Efter min menig et rigtigt godt sted at få frokost i Stettin.
the old baker
Santorini (www.santorinibar.pl)
UL. Traka 50, Stettin
Et beskedent sted i hjertet af byen.
Navnet er græsk. Stilen er græsk. Billederne på væggen fra Kreta.
Men familien, der ejer stedet er polsk.
Der ER et meget beskedent sted. Men familien er rar og de unge taler engelsk. Et rigtigt godt sted at spise frokost.
Nummer 1 på kortet Gullash suppen er stærk og særdeles god.
Der er et stort antal retter. Fjerkræ, svinekød, oksekød og endelig nr. 27 Miesne Danie, der er en blandet kødret og husets specialitet. Pris ca. kr. 40,-, og det dyreste på kortet.
Der er også fisk, alt godt fra havet. 13 forskellige slags pasta og 11 forskellige pizzaer.
Husk at bestille kartofler, pommes frites, salat m.m. specielt, da de ikke følger automatisk med kødretterne.
Desserterne er små og gode.
Kort sagt. Det jævne gode polske køkken súppleret med populære udenlandske ting.
Efter min menig et rigtigt godt sted at få frokost i Stettin.
the old baker