I følge Tv2' s tekst-tv (side 129) er der fra Aldi solgt en Culottesteg der er 9 år gammel.
Dyret skulle angiveligt være slagtet i Polen for 9 år siden, siden skåret op i Holland og nu via Danish Crown endt i Aldi's disk.
Hvis det er den slags fødevarer vi skal have, er der vel ikke noget at sige til at det kniber med folkesundheden.
Ligeledes er sådan en steg jo ikke ligefrem nogen god ambassadør for kravet om at vi skal betale mere for fødevarerne, når det er antikviteter og 3. klasses varer vi kan få lov at købe.
tilføjet af Pelskætter
Handler kun hos den lokale slagter
At jeg betaler 50% mere? Og hvad så? Hvad gør man ikke for at sætte gaflen i et godt stykke kød?
Afskaf alle supermarkedslagtere og kødkølediske. Lad os starte et oprør.
Så vender flere af de gode, gammeldaws slagtere tilbage.
Eller er det bare en bortforklaring? Jeg håber selvfølgelig det er en fejl/ and, det ser jo i forvejen galt nok ud med det der er tilbage til os selv, når det der skal eksporteres er taget fra.
tilføjet af la34sf
Ja.
Det næste ender vel med, at de sælger mamuter, der har ligget nedfrosset oppe i sibirien i 60,000 år, man regner jo med at man kan begynde en ny produktion om føje år, så en mammut bøf hos Aldi kan erhverves for 30 kr kiloet, måske med lidt HB sovs og ketchup så smager det sikkert udmærket.
tilføjet af Annonym
Hvis det så var rødvinen
Den skulle nydes 😃
tilføjet af Morfar
HA-ha
Alle slagtere køber deres kød engros, først de store kæder så de mellemstore og sidst de små slagter mestre.
Der er ingen hjemmeslagtere mere i byerne! undtagelse er et par gårdbutikker på landet.
Så betal bare din slagter, han skal jo også leve med sit lille speciale salg til dig og andre der vil betale.
Tidligere slagter svend.
tilføjet af slagter
jeg ved godt hvad du mener, men det
er forkert formuleret.
nåt man slagter dyr, så klasificerer dyrlægerne dyrene som klasse et eller klasse to, hvilket refererer til dyrenes helbredstilstand.
når slagterne reklamerer med første klasses kød, så er det snyd for køer og grise kan godt have sygdomme som klasificerer dyrene som sekunda, hvorfor de ikke må sælge til eksport, vi æder selv det dårligste kød, og eksporterer det bedste, i frankrig og tyskland eksporterer de de dårligste varer, og spiser det bedste selv.
normalt er sekunda grise stemplet med blå farve, og kvalitet er stemplet med en slags lilla farve.
i gamle dage var der også sort stemplede grise, de var så dårlige at de kun kunne bruges til hakket kød.
vi burde forbøde salget af hakket kød i færdigpakker, fordi slagterne svindler med kødet, og hakker flommerne med, flommerne er rent fedt, og de beskytter lungerne på grisene.
alle slagtere burde have 4 hakkemaskiner, 1 til gris, og 1 til okse, og 1 til kalv gris, og evt 1 til kylling, kalkun.