3tilføjet af

Til ære for *Symbiosen*

Du skal bruge følgende ingredienser:
50 g. gær
1 dl. vand
300 g. rugmel eller andet groft mel
175 g. hvedemel
150 g. smør
1½ dl. mælk
1½ tsk. salt
2 tsk. kommen
Opløs gæren i det lunkne vand. Bland hvedemel og rugmel/grovmel sammen og hæld ca ¼ i gærblandingen. Rør rundt og lad det stå tildækket ca ½ time.
Smelt smørret i mælken, det må kun være håndvarmt, og hæld det i gærblandingen sammen med resten af melet og salt, evt kommen. Ælt til en fast , glat dej og stil det til hævning igen i ½ time.
Ælt dejen igennem og del den op i ca 15 stykker. Rul hvert stykker ud på bordet til ca 12 cm , udstik et rundt hul i midten med et lille snapseglas. ( de udstukne stykker kan laves til en ekstra knækbrød). Bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 20 minutter.
Afkøles på en rist og spises eller opbevares i en lukket kagedåse.
*FedeBritt* - så er der knækbrød på dit fynske morgenbord
tilføjet af

der er en

der er "morgen"frisk hva??
tilføjet af

Sjovt som du altid skal være efter andre

FCK OS KAN INGEN NÅ!!!
tilføjet af

Lyder lækkert :)

Men det er squ nemmere - at købe det i Ghetto, nej Netto!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.