hej derude, leder efter nogle gode ideer til noget proteinfyldt mad til rugbrød, er ikke så vild med fisk, men der må da være andet . normalt spiser jeg noget kyllingepålæg eller leverposteg, men har fået af vide det ikke er så godt pga de mange kcal der er i..
har i nogle gode råd ?
tilføjet af kaffebjarne
skinkesalat
det smager for godt, spegepølse ligeså, leverpostej
tilføjet af anonym
hvad med
salatblad - herover tynde skiver røget mørbrad - og måske lidt røræg og purløg
eller mager spegepølse med et hårdkogt æg i skiver
tilføjet af Madkassen
Lidt at vælge imellem
Ja altså leverposej er ikke så sundt hvis der er masser af fedt i, men kan det ikke fås i fedtfri varianter?
Det med kylling er noget vrøvl. Kyllingepålæg er MEGET fedtfattigt hvis du vel at mærke køber den rigtige slags. Det skal være RENT kylling. Der vil vist altid være nogle tilsætningsstoffer for at få det til at holde længere men ellers kan du jo bare købe noget kyllingefilet og selv stege det og skære det ud til pålæg, det smager også meget bedre.
Det samme kan du gøre med oksekød eller svinekød.
Hytteost er også fyldt med proteiner uden at være kalorierigt (hvis du køber den fedtfattige slags altså).
Æg er fulde af protein og så kan de jo både bruges kogte, spejlede eller rørte. Man kan også lave en omelet med fx lidt grøntsager eller krydderurter så det kommer til at smage lidt mere spændende.
God appetit!
tilføjet af Eviita
Bedste ide til rugbrødsmadder er
rugbrødet skal være hjemmeskåret og det skal være 1 cm tykke skiver, så kan du tillade at lægge hvad som helst på.
tilføjet af Jylland
Er du til grønt?
prøv avocado med groft salt og evt citron, hvis du ikke spiser det med det samme. Du kan skære i skiver eller lave en mos, som også kan krydres med hvidløg og/eller chili. Det er lækkert!