24tilføjet af

gryder fra Saladmaster???

Jeg er på jagt efter nogle gode gryder og har en hel del om nogle gryder fra saladmaster. Problemet er at jeg har hørt både skidt og godt og at de skulle være usandsynlig dyre.
Men jeg vil gerne høre det fra dig hvis du har erfaring med gryderne så skriv om din erfaring her
tilføjet af

Hvad er "usandsynlig" dyre?

Kender ikke mærket -har ikke hørt om dem, men det fornuftige penge kan du købe Kløverblad og Polaris og det er gammelkendte afprøvede produkter der virker. De får uden problemer 30 år på bagen.
De har nye grydesæt, pander etc med titanium belægnig - de er fantastisk rengøringsvenlige.
tilføjet af

Gryder...

Har lige været inde og se på deres hjemmeside, som iøvrigt ikke rummer nogen væsentlig oplysninger om hvad de er lavet ef etc, kun at de er de bedste. De ligner alle andre stål-gryder. Mht valget af gryder kommer jo an på hvad du lægger vægt på. Skal de være holdbare eller slippe godt og være nemme og gøre rene eller en blanding. Holdbarhed: vælg stålgryder med en god tyk sanwichbund eks.All Steel (polaris/designor), Eva Trio( gerne dual layer) Scan pan fusion ( er også lavet nogle lækre i kobber), de lækre Tools fra Designor, etc... evt også scanpan aluminum med titatium belægning, de slipper lidt bedre end en stål-pande men ikke helt som en slip let. Slip-let effekt/nem rengøring: Eva trio dura line, Tefal, og diverse lign. bare de har en god tyk bund, ellers bliver de skæve med tiden. Personligt har jeg en blanding af ovenstående, lidt le creuset støbejern, eva trio i stål til at koge i og nogle med belægning til de ting der kan hænge/brænde fast..en enkelt Tools og så diverse pander af forskellige fabrikat. Stål og jerngryderne har jeg haft indtil videre ca. 8 år. Pander med blød belægning ( den mest slippende belægning og den der er nemmest at gøre ren) bliver slidt med tiden og sådan er det ligemeget prisen, dem skifter jeg når de trænger. Håber du finder dig nogle gode gryder....kan ihvertfald anbefale at blande materialer, for noget er godt til nogle ting og noget til noget andet... Go fornøjelse....
tilføjet af

jeg bruger saladmaster gryder

Og det er bare mit bedste køb nogensinde.
Jeg har altid brugt sådan nogle billige pander og gryder som virkelig var noget .....!!!!!!!!!!
Men stødte på saladmaster på en messe, bookede sådan en gratis middag som jeg syns var en sjov og hyggelig metode i øvrigt.
Tog skridtet og købte det lille sæt. JO de er dyre, men når jeg tænker på hvor mange sæt jeg har købt i gennem årene som jeg har smidt ud, eller som er blevet ødelagt, så følte jeg at nu skulle jeg investere i noget ordenligt. Har haft dem i ca et halvt år nu, og de ser stadig ud som nye.
Ja. Ved ikke hvad jeg ellers kan svare dig. Jeg er ihvertfald super tilfreds.
Knus
lulu
tilføjet af

saladmaster er nogle fuskere

Hejsa. Ville bare advare dig mod Saladmaster og deres overpriser! Så et forbrugerprogram på tv2 igår kaldet Basta, og der beviste de at Saladmaster, og deres produkter ikke er andet end svindel og humbug. Hele deres forehavende er mere eller mindre et dække for det faktum, at de bare er et pyramidespil. En jurist kommenterede endda at det faktisk var på kant med loven. Kender intet til gryder, men på baggrund af programmet kan jeg kun sige: Køb ikke Saladmaster!
P.S. Deres dyreste grydesæt kostede 36- eller 38.000, kan ikke huske det helt.
Med venlig hilsen Tommy
tilføjet af

bastas program var ufaktuelt

Det eneste der var snyd og humbug var bastas program og "eksperter".
Har selv købt gryderne og alt er som lovet og mere til.
Men kan da godt forstå uvidende mennesker som dig selv æder deres program råt.
Du skal bare lige vide at vi er mange som er rigtig glade for vores køb- på trods af bastas "afslørende" program.
tilføjet af

Du forsvarer jo at de snyder folk

Man får opfattelsen af at saladmasterfolkene ikke har set udsendelsen. Det her firma bruger jo ulovlige metoder som udsendelsen dokumenterede. Hold nu op med at forsvare noget der er bondefangeri.
Sælgeren blev blandt andet grebet i en løgn der hed at der skulle være porer i gryder der åbner og lukker sig men ikke i saladmaster. En forsker i stål sagde sort på hvidt sludder. Stop med at forsvare et fuskerfirma. Man kommer i tvivl om du ikke sælger gryderne selv!!!!
tilføjet af

Det billige sæt??

Det kan godt være du siger du har prøvet mange billige gryder, men et "lille" grydesæt til 16.000 er alligevel at blive taget godt og grundigt i R.... Det kan du få mange almindelige kvalitets-gryder for. Det er det dummeste jeg har hørt. De kan jo sandsynligvis ikke noget som andre almindelige rustfri stålgryder kan. Tror jeg ville bruge de 13.000 til noget andet og så købe for 3000,- gode gryder.
tilføjet af

Hmm..jeg er skeptisk over for sådanne programmer.

Men det er du åbenbart ikke!
Du skriver jo selv at du intet kender til gryder- men alligevel udtaler du dig som om du har set lyset.
"jeg ved ikke noget om det, men de andre siger at sådan er det, og der var en jurist som sagde at det måske var sådan, men han var ikke sikker, men det altså virkelig rigtigt, selvom jeg ikke selv ved noget om det!!"
ØH!?
tilføjet af

Flittig bruker

Hei. Ser at det har vært mange spørsmål om Saladmaster i Danmark og en del av oss her i Norge har også vært inne på siden til TV2.
Jeg har brukt grytene i snart 5 år og tror nok at det er mange som må sjekke litt mer grundig dette med ståltypen... Det er ingen som sier at 316L stålet ikke har porer, men de er de grytene som har minst porer.
Det er noen hevder at 316L bare er helt vanlig rustfritt stål, men det er ikke tilfelle.
Det er riktig at 316R er et vanlig og mye brukt rustfritt stål, men 316L er noe helt annet..
Det er derfor nettop dette stålet brukes innenfor kirurgien...
Har som sagt brukt grytene i snart 5 år og det samme har mange i min familie, kjenner også mange som har brukt disse grytene lengere enn som så og er storfornøyde..
Det er litt pussig at det er stort sett de som ikke har brukt grytene og sett effekten av det de gir, som tror de vet aller best om hva de kan..
Mitt forslag til alle de som tror de kan så mye om disse grytene, snakk med noen som har brukt disse grytene over tid, så tror jeg at dere vil få en annen oppfatning av hva de kan gjøre..
Det blir litt for dumt å høre på folk som krangler om grytene som ikke en gang har sett eller brukt disse grytene..
tilføjet af

Verdens bedste kogegrej

Hvorfor der det så vigtigt, hvad man laver mad i? Og hvorfor skulle man betale i tusindvis af kroner for noget, som man kan få for et par hundrede?
For omkring syv år siden besluttede jeg mig til at investere et temmelig stort beløb (i hvert fald for mig) i Saladmasters skinnende gryder, potter og pander. For det første var der en livslang garanti, og jeg havde undersøgt og verificeret, at Saladmaster holder, hvad de lover. Faktisk er der eksempler på, at firmaet for nyligt har erstattet nogle gryder, som var blevet erhvervet i fyrrerne.
Da jeg er lidt af en ”sundhedsnarkoman”, syntes jeg godt om den måde disse gryder efterlod det meste af næringen i maden i stedet for at ødelæggge den ved høj varme. Og det, at man ikke skulle drukne grøntsagerne i vand og dermed miste alle vitaminer og mineraler, tiltrak mig virkelig. Men det allerbedste var dog smagen! Og ved at købe Saladmasters gryder og potter og pander, kunne jeg spise sådan en god mad hver dag - for resten af livet! Pludselig syntes prisen meget mere rimelig!
Og hvad angår prisen: På omkring samme tid, som jeg købte mit Saladmaster grydesæt, købte jeg også min første bærbare komputer – for omkring samme pris. Mit Saladmaster sæt virker stadigvæk som den første dag, og det ser i dag smukt og skinnende ud, hvorimod min bærbare er blevet erstattet to gange, simpelthen fordi den ikke kunne leve op til udviklingen og blev antikveret.
Ja, jeg elsker virkelig mine Saladmaster gryder, og jeg bruger dem til alt; men min yndling er min wok! Jeg laver næsten alt i den fra helt små til kæmpestore portioner; jeg laver kinesisk ”stir-fry!, jeg koger suppe, og jeg bruger den til at genopvarme retter. Og så har jeg også en kageplade, som jeg har betalt en formue for, men det er nogle af de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Selvfølgelig kan man godt købe dem for en tier, og det har jeg også prøvet op til flere gange, men når man skulle gøre sådan en plade ren, var det simpelthen umuligt at få de indbagte fedtpletter af. Til sidst var der ikke andet at gøre end at smide den ud. Men med Saladmasters mange lag af kirurgisk stål, er alt hvad der skal til for at gøre den ren en smule ”Glo” og lidt knofedt, så er kagepladen som ny. Min ser stadigvæk ud som den dag, jeg købte den. MEN, det er altså vigtigt, at man lærer at bruge dem rigtigt, og derfor er Saladmasters kurse og demonstrationer alle tiders.
Min mand er kok, og han har tidligere arbejdet på Hotel Scandianvia i København, før vi begge flyttede til New York. Efter hans mening burde alle restauranter benytte denne metode til at lave mad, og måske vil det ske, hvis Saladmaster beslutter sig til at lave potter og pander i restaurationsstørrelse. Hvor ville det gøre det nemmere at gå ud at spise, for så ville man ikke tage sådan en chance hver gang, hverken med hensyn til smag eller næringsværdi!
Cat Mom Else
Brooklyn, New York
E-mail: catmomelse@aol.com
tilføjet af

Saladmaster 'crap'? Shame on you tv2!!

I just had to write to you. I am appalled at how you
portrayed my Saladmaster Cookware. It was so clear
that your 'chef' was biased as well, he did not know
how to use this equipment. He may as well have put
diesel fuel in a gas mercedes! What an idiot.
The Saladmaster Cookware needs LESS heat!! Duhh! Of
course you can put vegetables into a piece of
Saladmaster, crank it up, and let it burn ( it at
least won't burn down your house in Saladmaster when
you forget it on the stove!!!!!
And to break off the handle like that?! PLEASE. Do you
take us all to be brainless? Good thing he didn't try
to compare driving over it with his Fiat!
What poor reporting. I was not only insulted by your
show ( I don't actually understand Danish, but what I
saw was rediculous ) but the so called chef you had on
the show called me 'stupid' to buy such crap.
I'll tell you what, I had a similar set of cookware to
what he was comparing Saladmaster to and there is no
way that you can cook without water in it. He lied on
your show ... as did all of your actions.
Oh, and the aluminum thing. I actually laughed out
loud when I saw that one. THAT is why I bought it!
So that I could use my cooware like an oven ... even
when I am camping. And how perfectly it cooks. When I
first got my set I watched my energy bill ... go down
by $67 a month.
Please explain that 'scam'??
Get a decent reporter and then go and look up 'ethics'
in the dictionary.
The dinner I was on, where I bought my set in 1995
.... let me understand why companies use television ..
because they can get away with the kind of crap that
your show pulled off!
Shame, shame, shame!!.
Sandy Clubb
Saladmaster owner since 1995
Registered Massage Therapist
tilføjet af

Some common sense is needed..

Do we really think that a company in business, at the top of their class, for 60 years is really ripping people off? Or shall we use some common sense when it comes to quality products that are made to last, as opposed to be 'leased' or replaced over and over?
Why do the Saladmaster Offices even bother to do free
cooking classes and dinners in the first place? I
guess they are so stupid to think that people will
believe that they just made a lasagna on top of the
stove in 30 minutes. Ohhh, it's because THEY DID!
What about Royal Copenhagen, Georg Jensen, B&O.
Please!!
Thank goodness there are Danes out there who have a
brain and common sense to know there is something up
with your show.
It really did show like a Jerry Springer cooking
episode... and I don't even understand Danish. It's just in my blood.
I LOVE my magic pots! They can do unreal things ... things that don't make sense even. I was sooo skeptical that I just had to check them out for myself. I couldn't get over the food and still cannot. Saladmaster makes it very, very tough to eat out now. They spoil you, everyday, for life.
I'm on my third VW since my first set of Saladmaster. Say no more please tv2, unless you intend to appologise to those of us who you basically called 'stupid' to spend the money on Saladmaster!
tilføjet af

Køb en saladmaster gryde på ebay til 200 kr

Hvis de virkelig skulle være alle pengene værd. Tror i så man kunne få en lettere brugt gryde på ebay til 200 kr?
tilføjet af

Billigere at købe fra Saladmaster!

Søger du på ebay finder du meget lidt Saladmaster produkter- (nogle gamle modeller ) og der er ihvertfald INTET til 200 kr!!
Når man tænker over at firmaet har eksisteret i over 60 år- viser det jo at det ikke lige er noget man sætter til salg (Da det jo holder livet ud og tit går i arv).
Køber du et helt nyt sæt fra Saladmaster gælder den LIVSLANGE GARANTI! Det gør den ikke når du køber noget brugt på ebay!
Månedlig Saladmaster madlavningsskole hvor glade kunder samles og spiser lækker mad gratis , medfølger heller ikke når du køber brugt på ebay.
tilføjet af

Ikke la deg lure av "kjeletesten"!

Jeg var invitert til et Saladmasterparty i fjor, og fikk da presentert "kjeletesten". Den bestod i at en kjele av aluminium, en jerngryte, en teflonbelagt kjele, en stålkjele og en Saladmasterkjele ble kokt med en halv liter vann (tror jeg) med en spiseskje natron oppløst. Etter å ha kokt i et kvarter, skulle vi smake på vannet.
Natron er basisk (alkalisk), og som alle baser smaker også natronløsninger vondt. Baser løser opp aluminium, og gir utfelling av bunnfall (aluminiumhydroksid). Også små mengder av brunt jernhydroksid vil felles ut i jerngryta. I alle kjeler vil det være små porer som inneholder litt smuss. Basiske løsninger (såpe er også basisk!) vil løse ut dette smusset, som vil gi dårlig smak. Saladmaster har helt sikkert flott stål, og inneholder neppe disse porene.
Det gale med denne testen er at du aldri koker basiske løsninger i en kjele når du lager mat! En slik matrett vil garantert smake vondt. Dersom du er på et Saladmasterparty noen gang, så be instruktøren koke rent vann i kjelene istedenfor natron. Du vil neppe kjenne noen særlig forskjell i smaken. Dette er en mye mer reell test enn natronkokingen.
Vi kjøpte ikke Saladmaster. Vi hadde neppe gjort det uansett, men "kjeletesten" overbeviste oss at her var det ufine triks med i spillet. Det var dessuten så mye kjemisk sprøyt i arkene som ble vist fram at skepsisen allerede var stor før kjeletesten. Men bevares - kjelene er sikkert flotte, men neppe verd den stive prisen.
tilføjet af

Kjeletesten

Jeg har "latt meg lure" av selgeren og for å være ærlig så er jeg storfornøyd med det!!!
Jeg har aldri laget bedre mat enn det jeg gjør nå og dette takket være kjelesystemet til Saladmaster.
Om jeg bruker mindre strøm skal være uvisst men at jeg bruker mindre råvarer er nå helt sikkert, den smaker bedre og er raskere å tilberede også...
Natrontesten er ikke lureri, som "Kjemikeren" sa før meg så er det porer i alle kjeller og panner.
I disse porene sitter det mye rart som aldri blir vasket bort med bare såpe, hverken under håndvasking eller i oppvaskmaskinen.
Disse gamle restene slipper selvfølgelig ut av porene når man har høy varme på hvilket er normalt under koking og steking noe som setter en viss smak på maten.
Vi er alle vant til at smaken av maten er som den er og kryddrer bort denne bismaken fra porene.
Saladmaster sine kjeler og panner er laget av et stål som ikke har disse porene, i hverfall mye mindre enn de vanlige vi er vant til, og dermed setter det seg ikke matrester i disse.
Jeg bruker minimalt med fett når man steker kjøtt, kun en sprayflaske med flytende margarin er nødvendig for å lage en tynn hinne, dette er bra for kropp og helse.
Ikke bruker jeg vann når jeg koker grønnsaker, da beholder jeg alle vitaminene i dem hvilket også er bra.
Jeg beholder til og med skallet på potetene når jeg spiser dem...
Forøvrig, man BLIR en bedre kokk av disse kjelene og pannene, alle vet vel at riktig verktøy er over halve jobben.
Jeg var så dum at jeg gikk og kjøpte meg et sett med Jamie Oliver kjeler og panner, jeg har aldri vært så misfornøyd noen gang, var jo værre enn Hackman sine....
Vanlige kjeler og panner har jo også begrenset levetid, det har ikke Saladmaster sine.
Med disse slipper du å kjøpe nye annen hvert år fordi panna eller kjelen er utslitt i belegget eller skjev av for mye varme.
Saladmaster har livstidsgarant på sine produkter, blir noe ødelagt, være seg en panne, en kjele, et lokk eller et håndtak, ja da ringer du bare så får du ny, uansett grunn.
Bare denne garantien er jo verdt en del penger i seg selv
Prisen kan diskuteres, det er jeg enig i men likevel....
Noen kjøper seg bil til 2-300 000 kroner og er kjempefornøyde der de kjører til og fra jobben sin, ellers står den i garasjen.
Er ikke DET bortkastede penger så vet ikke jeg.
Selv kjører jeg en billig bil til LANGT under de 30 000 kronene disse kjelene kostet og bruker heller disse pengene på trivsel og velvære på kjøkkenet.
Ikke minst på badevekta.
Her i huset lager vi nå MINDRE og BEDRE mat takket være Saladmaster sine kjeler og panner.
Vi blir like mette men har ikke brukt like mye penger på råstoffer.
Dette sparer seg inn av seg selv over tid, det gjør ikke f.eks en bil, den taper seg i verdi fra den forlater butikken den er kjøpt i.
Den som ikke har prøvd disse fantastiske kjelene og pannene bør ikke si noe som helst negativt uten å faktisk ha prøvd dem i bruk.
Det er 14 dagers full returrett på dem, det sier kjøpsloven, ergo dere har faktisk ingen ting å tape på å prøve dem.
tilføjet af

Billige gryter i USA

I USA er dette med waterless cooking stort!! Der kan man gjøre kupp - dersom man ikke vil bruke 20 000 kr på å være lojal mot et nettverksselskap etc etc...
Jeg kjøpte et 7 lags sett fra realcook.com, og fikk de tilsendt via et forwarding company. Tok ca 10 dager. Med dyreste frakt, moms og alle avgifter fikk jeg et sett på 17 deler for 3000 norske kroner!! Det er minimal forskjell på dette og Saladmaster, i hvertfall ikke så stor forskjell at det forsvarer prisen!!!
Super kundeservice og livstidsgaranti her og. Følger med instruksjonsbok og oppskriftshefte.
tilføjet af

Tak

Dejligt at der er en kemiker der skriver kommentar TAK
tilføjet af

Egenskaber i TP316L

Jeg har brugt gryderne i tre maaneder og fundet dem helbredsgivende til saadan en grad at jeg nu can goere mange ting jeg tidligere havde problemer med, mit helbred isaer mit blodomloeb er meget bedre.
Jeg undersoegte metallet TP316L foer jeg koebte, ja det har ogsaa porer ligesom alt andet metal. Forskellen er at de fleste metaller har nogle udswing wed moderat warme saa porerne can aabne og lukke sig, TP316L har den samme egenskab men aabningen tager ikke plads foer metallet har naaet en temperatur af 2400 graders celcius. En yderlig egenskab dette metal har er at det kan svejses usynligt og derfor yderlig eliminerer steder hvor forurening kan tage plads. Naar mit komfur afgir den warme er det brandforsikringen jeg vil tale med. Ja som du maaske har regnet ud fra mit tastatur bor jeg ikke i Danmark og gryderne er ogsaa meget dyre her, men i min mening saa gode at de er prisen vaerd. Salgsmetoderne kan paa den anden side diskuteres og den individuelle person maa selvfoelgelig selv vaere ansvarlig for hvad de siger og goer, dette gaelder baade saelgere og koebere.
Mit rigtige nave er Henrik Andersen og jeg arbejder med sundhed hver dag.
tilføjet af

Saladmaster er lækkert

Hallo. Jeg bestilte realcook produkter og ALDRIG har jeg været såå skuffet. Jeg troede jeg var smart. Det viste sig at waterless betyder less water (mindre vand). Ikke waterfree. Typisk amerikansk at skrive sådan. Den ventil som skal fortælle mig hvad jeg skal gøre - den sidder i toppen af låget og ikke i selve låget! Det er akkurat som den gamle kedel til komfur. Så når først jeg havde skruet ned, så var det bare too bad. Jeg var så skuffet. Jeg har ringet til Saladmaster i Danmark og været helt ærlig over mit køb. Hun kom og kiggede på mit "fantastiske" køb ! Vi lagde grønsager ned i hver af vores gryder og lad mig sige det på en pæn måde. LAD være med at tro at du sparer nogen penge ved at købe realcook. Vi lavede natron test i mine gryder - og det smagte afskyeligt. Hun har sørget for at jeg er kommet af med mine produkter. Jeg har betalt det Saladmaster koster - og jeg er med på de gratis kurser der er. Og der er en grund til at du kan få 17 dele for 3000 kr hos Realcook. Det er stor forskel på de her produkter og det du får. Det synes min mand og jeg i hvert fald.
Ps. så hurtigt kan man "miste" 3000 kr.
Hilsen den "smarte"
tilføjet af

Min mening

Jeg kender hverken Saladmaster eller realcook ! men jeg har Hackmann og de var heller ikke helt billige. Vi købte et helt sæt (8 dele) og det kostede os ca. 6000 kr. Så at købe noget fra USA hvor man får 17 dele for 3000 kr. ville jeg personligt holde mig langt væk fra. Jeg ville ikke forvente kvalitet til den pris (selv Eva Trio er dyrere). Jeg har søgt lidt på Saladmaster og jeg kan se at der er lidt delte meninger omkring produktet, men det virker som om at dem der har det er rigtig glade for det (og det er vel det vigtigste) Og jeg kan se at de har været igennem Basta - og de der forbrugerprogrammer giver jeg absolut intet for ! Hilsen en tilfreds Hackmann ejer
Ps. Jeg har selv solgt Tupperware og det er muli-level marketing. Alene det at TV2 skriver pyramide i samme sætning som multi-level bekræfter blot min mening om forbrugerprogrammer. De to ting har intet med hinanden at gøre
tilføjet af

TV2 fatter ingenting !!

Jeg synes lige at jeg burde komme med mine meninger om det TV2 påstår :
Punkt 1 : hvordan i alverden kan de i samme sætning skrive "multi-level" og pyramide❓Virksomheder der er multi-level : Aloe Vera, Tupperware, Nu-Skin, amway, Herbalife, mannatech, nikken og mange andre. Og også Saladmaster. Det er ikke pyramide da det er ulovligt og noget helt andet. (Du kan se hvad forbrugerstyrelsen siger til multi-level http://www.forbrug.dk/faq/1009/)
Så det var det første punkt.
Punkt 2 : At der ikke er noget der hedder kriurgisk stål. Men samtidig siger de at gryderne har bedste kvalitet. Og de har bedste kvalitet grundet 316L ståltypen. Det er en masse faglige udtryk som bliver blandet sammen. Faktum er at de selv bedømmer det til at være bedste kvalitet
Punkt 3 : TV2 vælger at gå til Saladmasters konkurrent og beder ham om at bedømme produkterne. Jeg arbejder til hverdag med markedsføring af bleer til børn. Vi går selvfølgelig ikke ud på landsdækkende TV og diskutterer konkurrenternes produkter. Det er uetisk, ufagligt og utroværdigt. Produkterne er forskellige fra hinanden og derfor kommer markedsføring på banen - for at vi kan fremhæve vores produkter. Jeg giver ikke noget som helst for at Saladmaster konkurrenten bedømmer Saladmasters produkter. Skal han stå og rose dem til skyerne vil selvfølgelig betyde at han skulle lukke sin butik.
Punkt 4 : Mht ernæringseksperten som mener at alle vitaminer nedbrydes straks man varmer dem op. Ja, det har han ret i men det ved vi alle sammen godt. Men Saladmaster bevarer i snit 93% af næringsindholdet (og dermed ikke alle 100%). Og det er da logisk, at når man kroger grønsagerne uden vand så bevarer man betragteligt mere end hvis man koger grønsagerne i vand. Smagen i Saladmaster er fantastisk - ingen tvivl om det.
Punkt 5 : at organisationen Saladmaster er mere end tæt på at overtræde bedrageriloven, fordi sælgerne lover en række konkrete ting, som ikke er korrekte. Nu ved vi alle os der arbejder med markedsføring og journalister at det sjældent er en objektiv sandhed de har lyst til at beskrive (det sælger jo ikke). Og jeg har været med til at lave kameraoptagelser til reklamer. Som forbruger ser man kun det "færdige" billede. Det jeg gerne vil sige er at jeg med 99% sikkerhed kan sige at den person der udtaler sig om at det skulle være tæt på bedrageri udelukkende har set de klip (snapshots) som tv-seerende får vist. Og ud fra det vælger han at kommentere Saladmaster. Det er yderst uproffesionelt og har kun til formål at tage "endnu en ekspert" frem for at piske stemningen og programmet op.
Har du selv set hvordan journalisterne satte en stopper for adoption af børn fra Indien fordi de lavede endnu en useriøs journalistik. For bagefter (1-2 md. efter) at finde ud af at der ikke var hold i det.
Hvis du havde det godt med dig selv da du sagde ja til at have eje saladmaster, så er det nok en rigtig beslutning. TV2 og alle mulige andre skal i hvert fald ikke fortælle mig hvad jeg skal bruge mine penge på.
Mange hilsener / En glad og stolt Saladmaster ejer (jeg købte for ca. 1,5 år siden)
tilføjet af

Vrøvl om gryder

Oppriktig talt - der er intet, virkelig intet, ved Saladmasters gryter som gjør dem bedre egnet til å lage mat i, enn andre gryter. Hverken i konstruksjon eller materiale. At folk fremstår som sannhetsvitner for at disse usannsynlig overprisede grytene har omskapt deres liv, må skyldes selvsuggestion. Samt eventuelt at det medfølgende kokekurs faktisk lærer kundene noen prinsipper for fett- og vannfattig kokekunst. Men med grytene i seg selv har det intet å gjøre.
Ethvert resultat du kan oppnå i en gryte fra Saladmaster, kan du også oppnå i en helt tilsvarende, alminnelig gryte til en tiendedel eller tyvendedel av prisen.
tilføjet af

saladmaster gryder

Jeg har gryder fra Saladmaster. Jeg fik dem af mine forældre i julegave og har "samlet" dem sammen. :)
Det er sandt de koster lidt mere en ellers, men så har man tilgengæld livslang garanti på dem.🙂Man sparer strøm, færre vitaminer går til spilde, når man laver mad og man sparer også på fedtet. Jeg synes de er alle pengene værd. :)
Måske skal man lige vænne sig til at lave mad på en anderledes måde, det skulle jeg ihvertfald.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.