Er bare lidt nysgerrig.
Kan nogen fortælle mig om fordelene ved sådan en maskine? Hvorfor bruge sådan en "fætter" frem for at bage på "gammeldags" manér? *S*
tilføjet af Hula-Hop-Ringen
Et svar
Sådan en "fætter" fungerer ved, at man tager alle ingridienserne, putter i kalorius og så klarer den resten. Dvs at den blander, ælter, sætter til hævning, bager osv. Nogle modeller fås endda med timer sådan at man kan gøre den klar feks om aftenen og så have friskbagt brød om morgenen.
Hvorfor nogle foretrækker sådan en??? Tja måske fordi de ikke kan lide at få fedtede dejhænder eller de ikke kan klokken, så brødet brænder på, eller de måske ikke kan finde den rette temperatur til at få gær opløst, eller........????
Mvh
tilføjet af gittedorte
I så fald.....
...står jeg til rådighed med et bagekursus :-)helt uden bagemaskine.
tilføjet af Henry
1000 tak
1000 tak for tippet,der er flere gode opskrifer på den side.
God sommer fra Henry
tilføjet af Henry
Fordele
En af fordelene er,at man kan sætte maskinen til at (ved tidsindstilling) -lave frisk morgenbrød.Endvidere er det sjovt for ungerne,at bage på en anden måde. Kager,boller o.s.v. bager vi på den gammeldags måde.
God sommer fra Henry