Har fået ønske om karrykål til aftensmad, men aner ikke hvodan man laver det 😖 alt hjælp ville være dejligt. TAK 🙂
tilføjet af Thule kokken.
chinese cabbage, karrykål.
du tager et hvidkålshoved og skærer det i ikke alt for fine strimler, del det evt. i 8 dele, og skær det så ud på tværs.
kom smør i en gryde, og lad det varme til smørret skummer, derefter kommer du karry i, og lader det brænde af i meget kort tid, skal skumme, hvis du brænder karryen for længe bliver det grumset, og parat til at smide ud.
når karryen er afskummet, kommer du hurtigt kålene i, og rister dem under konstant omrøring, derefter kommer du lidt væde ved, evt. vand, hvis du ikke har kalvefond, og så lader du det hele koge ned til kålen er mør, og næsten al væden forsvundet.
tilføjet af morfar
ja !
skriv du karrykål i Google søgefelt, og du vil finde en mængde link til din bedste opskrift 🙂
tilføjet af dulkis
Jeg laver det som en variant af brunkål
- så jeg starter med at smide nogle håndskårne skiver bacon i en tykbundet gryde. Når de begynder at tage farve, kommer jeg karryen i (et par gode spsk) Inden karryen gryner lægger jeg det skårne kål i og bruner det lidt af, dækker knapt halvdelen med vand og lader det stå og simre til bacon er gennemstegt og kålen mør. Jeg river et syrligt æble i som det sidste.
tilføjet af Sofi
Du tager
og bruner noget oksehakket i karry, så tilsætter du et snittet lille hvidkål, skive skårne porrer 3 styk, samt 6 gulerødder i skiver evt. et fed hvidløg, kommer
et par bouillonterninger ved, samt salt, peber og 1/4 dl vand det hele koges sammen under låg til gulerødderne er møre. Velbekomme og godt Nytår 🙂
tilføjet af miverpels
TAKKER
1000 Tak for de gode forslag... der er åbenbart mange variationer af den ret men nu fik jeg i hvert fald et par gode ideer. Tak for det 😃
tilføjet af Inge
Carrykaal
1 stk. Hvidkaal,i tynde skiver
carry,salt peber,Kylling eller groentsboullion,svinekoed i tern.) alle former for svinekoed.)EVT. 2 loeg i tern.
Alle indigrienser, svitves i olie tilsat en tsk. smoer, boullion tilsaettes og simrer en lille time.
Velbekomme
tilføjet af husmor
institutions karrykål ;O)
hakket oksekød svitses og svits karry med i, strimlet hvidkål og revet gulerod puttes i med lidt vand. salt og peber puttes i . varm igennem til mørt med låg på.
kog nogle løse ris ved siden af som derefter blandes i kødet når det er færdigt.
det er karrykål som børnene får i vuggestuen ;O)