Her sidder man så og har lavet sig et stykke toastbrød med æg Osv. på, og så knaser det når man spiste det, først troede jeg det var lidt skald fra æget, men toastbrødet er fyldt med småsten/glasskår ?.
Jeg kan godt se fidusen i det, neto vægten på "brødet" er 600-Gr, men det er jo Inc steenene/glasskårene, er der andre der har oplevet noget ligendene, jeg har tidlige smagt medisterpølse med glasskår i, den var også fra brugsen i Holeby.
Hvad skal man så lige gøre nu ?, havde det været i usa, så skulle man selvfølgeligt gå til en advokat, også havde man fået en milion-$ i erstatning.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af safir
Hvad er næringsindholdet i sten/glas ?.
Gem brødet, skriv til producenten. Med lidt held har du toastbrød gratis til resten af dine dage. De har også en forsikring hvis du har ødelagt dine tænder 😉
tilføjet af pouljoergensen
Så nemt er det nu ikke.
Vi er i Danmark, den medisterpølse med glasskår i, (det var "milion-glas" lidt som en siderude fra en bil), det knækkede jeg 1 tand på, og fik beskadiget 2 andre, ja jo, de havde en forsikring, men der gik så lang tid inden papirene kom, så jeg selv havde betalt regningen på den knækkedet tand, og tandlægen mente ikke der var noget i vejen med de 2 andre tænder, men jeg kunne mærke der var et eller andet galt.
Og her før jul, der fik jeg så trukket den ene tand ud, og i morgen skal jeg så igen til tandlægen, også smutter den næste nok også.
Brugsens forsikringsselskab er lige så umuligt som tryg [:X] .
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af charlee
Og hvad kan vi så lære af det Polle?
Og hvad kan vi så lære af det Polle?
Husk at feje gulvet,
inden du kaster din mad derned! 😃
Vi er i Danmark, den medisterpølse med glasskår i, (det var "milion-glas" lidt som en siderude fra en bil), det knækkede jeg 1 tand på, og fik beskadiget 2 andre, ja jo, de havde en forsikring, men der gik så lang tid inden papirene kom, så jeg selv havde betalt regningen på den knækkedet tand, og tandlægen mente ikke der var noget i vejen med de 2 andre tænder, men jeg kunne mærke der var et eller andet galt.
Og her før jul, der fik jeg så trukket den ene tand ud, og i morgen skal jeg så igen til tandlægen, også smutter den næste nok også.
Brugsens forsikringsselskab er lige så umuligt som tryg [:X] .
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af fruppe
Og hvad kan vi så lære af det Polle?
Og hvad kan vi så lære af det Polle?
Husk at feje gulvet,
inden du kaster din mad derned! 😃
Hunden vil heller ikke æde det [:X]
Jeg har lige hevet et irsk soda bread ud af ovnen......mums 🙂
tilføjet af Inger Henriksen
Og hvad kan vi så lære af det Polle?
Jeg tror vist ikke han havde smidt maden på gulvet. [:|]
Poul, du skal naturligvis klage til det sted, du har købt maden. 🙂
tilføjet af fruppe
Hvad er næringsindholdet i sten/glas ?.
Hvad forventer Du ellers af toastbrød til 3,95 pr. pakke fra Aldi ❓ 😃
tilføjet af Sejler
Læg dine indkøb i Tyskland
Dels er det billigere, dels tillader de ikke så mange "tilsætningsstoffer"
tilføjet af charlee
Og hvad kan vi så lære af det Polle?
Ignorer tossen Albert Lunabadutski Henriksen og hans 57 andre falske nicks. 😉
Jeg tror vist ikke han havde smidt maden på gulvet. [:|]
Poul, du skal naturligvis klage til det sted, du har købt maden. 🙂
tilføjet af charlee
Læg dine indkøb i Tyskland
Det har du helt ret med.
Og så skal du købe dit ky her i Spanien.
Hold da helt op, hvor er det kvalitet,
og til en billig penge.
I går åd fruen og jeg hver en entrecote på 350gr. HVER.
Den var mør som smør,
så man kunne spise den med en teske. Pris 7,95EU pr.1/1kg. eller 42,015 for begge eller pr. stk kr. 21,00I Dk skal I betale langt over det dobbelte for denne kvalitet,
hvis I ellers kan finde den.
Til at skøøølle den ned,
havde vi købt 3 flasker årgangsvin 2008 á 1,67 = 12,525.
Jo i sandhed, vi har det hårdt hernede. 😉
Men vi kører snart om til Portugal,
der bliver livet hårdere,
idet dieselen er dyrere end i Spanien,
Men vi tanker lige op i Gibraltar,
hvor det koster i dag 0,89 pr/l eller kr. 6,6675
eller ca. det halve af Jeres pris.
Det bliver sgu hårdt,
men nu er vejret ved at blive rigtigt flot på Algarvia kysten.
Dels er det billigere, dels tillader de ikke så mange "tilsætningsstoffer"
tilføjet af charlee
Læg dine indkøb i Tyskland
Det har du helt ret med.
Og så skal du købe dit ky her i Spanien.
Hold da helt op, hvor er det kvalitet,
og til en billig penge.
I går åd fruen og jeg hver en entrecote på 350gr. HVER.
Den var mør som smør,
så man kunne spise den med en teske.
Pris 7,95EU pr.1/1kg. eller 42,015 for begge eller pr. stk kr. 21,00I Dk skal I betale langt over det dobbelte for denne kvalitet,
hvis I ellers kan finde den.
Til at skøøølle den ned,
havde vi købt 3 flasker årgangsvin 2008 á 1,67 = 12,525.
Jo i sandhed, vi har det hårdt hernede. 😉
Men vi kører snart om til Portugal,
der bliver livet hårdere,
idet dieselen er dyrere end i Spanien,
Men vi tanker lige op i Gibraltar,
hvor det koster i dag 0,89 pr/l eller kr. 6,6675
eller ca. det halve af Jeres pris.
Det bliver sgu hårdt,
men nu er vejret ved at blive rigtigt flot på Algarve kysten.
Dels er det billigere, dels tillader de ikke så mange "tilsætningsstoffer"
tilføjet af FrankTG
Hvad er næringsindholdet i sten/glas ?.
Et såkaldt socialistbrød....indholdet var ikke lige hvad du regnede med...
tilføjet af pouljoergensen
Ihe JA,
Selvfølgeligt kunne jeg købe i tyskerland, det var JO lige der fra at den skide medisterpølse som jeg købte MED en halv TRABANT i, og de skide TOASTbrød kommer far, eller mindst en siderude fra en trabant i og noget GRUS kommer fra..
Uanset hvor hurtigt man tjener penge, så kan det jo være at man skulle havde haft brugt "kunderene" en gang til, men Pga. BEGÆR fra erhvervslivet, så er "kunden" DØD.
Han(kunden) er KVALT i en halv TRABANT og en nedlagt GRUSGRAV, og DØDE han så ligge lige med det samme, så sagde han nok til andre, at de skulle passe på alt det BILLIGE LORT fra????????, var det "tyskland/spanien/ Osv. du nævnte som MEGET BILLIGE LANDE.
Charlee !, skal man ikke også lige OVERLEVE billigheden, eller det raver måske dig noget så grusomt, bare det er billigt, og at "du"/erhvervslivet tjener på det?.
Hvor mange DØDE små guldfisk tror du samme forretning kan sælge til samme mand, og det er uanset hvor "fin" og hvor "godt et rygte" forretningen har, så smutter kunderene, hvis de kun får LORT/døde fisk.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af charlee
Ihe JA,
Du skal da ikke købe brød,
med en halv Trabant i,
uden at gøre forretningen opmærksom på dette.
Husk det er butikstyveri,
og det beskæftiger, du dig ikke med.
Jeg kan sige dig,
at jeg er vildt begejstret over slagterne hernede.
Ikke noget med at mester står inde bagved,
og fusker noget svin og okseky sammen.
Næ der ligger flotte hele klumper ude i kølediskes,
og hele molevitten er pakket ind i klar folie,
så der ikke kommer forurening til.
Så beder du om 2 bøffer af den der,
og så peger du på, hvad du vil have,
og mester spørger dig så hvor tykke de skal være.
Du får lige præcis,
det du gerne vil have,
og det er eddermageme i orden.
Vdr. dine fisk, så spiser jeg kun fiskelig.
M.v.h.
Charlee
Selvfølgeligt kunne jeg købe i tyskerland, det var JO lige der fra at den skide medisterpølse som jeg købte MED en halv TRABANT i, og de skide TOASTbrød kommer far, eller mindst en siderude fra en trabant i og noget GRUS kommer fra..
Uanset hvor hurtigt man tjener penge, så kan det jo være at man skulle havde haft brugt "kunderene" en gang til, men Pga. BEGÆR fra erhvervslivet, så er "kunden" DØD.
Han(kunden) er KVALT i en halv TRABANT og en nedlagt GRUSGRAV, og DØDE han så ligge lige med det samme, så sagde han nok til andre, at de skulle passe på alt det BILLIGE LORT fra????????, var det "tyskland/spanien/ Osv. du nævnte som MEGET BILLIGE LANDE.
Charlee !, skal man ikke også lige OVERLEVE billigheden, eller det raver måske dig noget så grusomt, bare det er billigt, og at "du"/erhvervslivet tjener på det?.
Hvor mange DØDE små guldfisk tror du samme forretning kan sælge til samme mand, og det er uanset hvor "fin" og hvor "godt et rygte" forretningen har, så smutter kunderene, hvis de kun får LORT/døde fisk.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af charlee
Hvad er næringsindholdet i sten/glas ?.
Flot FrankTG.
Socialistbrød heheheheh. Giver sig ud for et og er i virkeligheden noget helt andet.
Godt set! 😃 😃 😃 😃 😖
Et såkaldt socialistbrød....indholdet var ikke lige hvad du regnede med...
tilføjet af Inger Henriksen
Og hvad kan vi så lære af det Polle?
Hvad snakker du om? Poul havde ikke skrevet noget om, at han havde smidt sin mad på gulvet. 🙂
tilføjet af Inger Henriksen
Læg dine indkøb i Tyskland
Det lyder vel nok dejligt med priserne i spanien. 🙂
tilføjet af pouljoergensen
Jeg ved det Charlee, men lidt ret
Er der i indlæget, bare modsat, for det er fabrikanten der har fundet ud af, at blander han lidt STEEN/glas i, så kan han sparre på melet, også tjener han mere 😉 .
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af Inger Henriksen
Hvad er næringsindholdet i sten/glas ?.
Det samme kunne man sige om højrefløjen. Var der ikke noget med at Venstre i sin tid vandt regeringsmagten ved at overtage adskellige af socialdemokratiets mærkesager. Alligevel viste de sig at ville gøre danskerne fattigere, så snart valgkampen var slut. 🙂
tilføjet af Soya i Rullen
Ihe JA,
Tomtom GPS ?? er den også købt af konen i den blå avis???
fuck jeg elsker dine løgne 😃 😃 😃
Du skal da ikke købe brød,
med en halv Trabant i,
uden at gøre forretningen opmærksom på dette.
Husk det er butikstyveri,
og det beskæftiger, du dig ikke med.
Jeg kan sige dig,
at jeg er vildt begejstret over slagterne hernede.
Ikke noget med at mester står inde bagved,
og fusker noget svin og okseky sammen.
Næ der ligger flotte hele klumper ude i kølediskes,
og hele molevitten er pakket ind i klar folie,
så der ikke kommer forurening til.
Så beder du om 2 bøffer af den der,
og så peger du på, hvad du vil have,
og mester spørger dig så hvor tykke de skal være.
Du får lige præcis,
det du gerne vil have,
og det er eddermageme i orden.
Vdr. dine fisk, så spiser jeg kun fiskelig.
M.v.h.
Charlee
[quote="pouljoergensen" post=2525242]Selvfølgeligt kunne jeg købe i tyskerland, det var JO lige der fra at den skide medisterpølse som jeg købte MED en halv TRABANT i, og de skide TOASTbrød kommer far, eller mindst en siderude fra en trabant i og noget GRUS kommer fra..
Uanset hvor hurtigt man tjener penge, så kan det jo være at man skulle havde haft brugt "kunderene" en gang til, men Pga. BEGÆR fra erhvervslivet, så er "kunden" DØD.
Han(kunden) er KVALT i en halv TRABANT og en nedlagt GRUSGRAV, og DØDE han så ligge lige med det samme, så sagde han nok til andre, at de skulle passe på alt det BILLIGE LORT fra????????, var det "tyskland/spanien/ Osv. du nævnte som MEGET BILLIGE LANDE.
Charlee !, skal man ikke også lige OVERLEVE billigheden, eller det raver måske dig noget så grusomt, bare det er billigt, og at "du"/erhvervslivet tjener på det?.
Hvor mange DØDE små guldfisk tror du samme forretning kan sælge til samme mand, og det er uanset hvor "fin" og hvor "godt et rygte" forretningen har, så smutter kunderene, hvis de kun får LORT/døde fisk.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen[/quote]
tilføjet af Soya i Rullen
Ihe JA,
Tag dog din medicin din stakkels tosse [:X] [:X] [:X]
Selvfølgeligt kunne jeg købe i tyskerland, det var JO lige der fra at den skide medisterpølse som jeg købte MED en halv TRABANT i, og de skide TOASTbrød kommer far, eller mindst en siderude fra en trabant i og noget GRUS kommer fra..
Uanset hvor hurtigt man tjener penge, så kan det jo være at man skulle havde haft brugt "kunderene" en gang til, men Pga. BEGÆR fra erhvervslivet, så er "kunden" DØD.
Han(kunden) er KVALT i en halv TRABANT og en nedlagt GRUSGRAV, og DØDE han så ligge lige med det samme, så sagde han nok til andre, at de skulle passe på alt det BILLIGE LORT fra????????, var det "tyskland/spanien/ Osv. du nævnte som MEGET BILLIGE LANDE.
Charlee !, skal man ikke også lige OVERLEVE billigheden, eller det raver måske dig noget så grusomt, bare det er billigt, og at "du"/erhvervslivet tjener på det?.
Hvor mange DØDE små guldfisk tror du samme forretning kan sælge til samme mand, og det er uanset hvor "fin" og hvor "godt et rygte" forretningen har, så smutter kunderene, hvis de kun får LORT/døde fisk.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af pouljoergensen
Opmærktsom på det ?.
Du kan tro jeg gjore dem opmærksom på det, jeg knækkede en tand på den "medisterpølse", der var "milion-glas" i den, du ved hærtet glas der var sprængt.
Her til jul, der stegte jeg så and/ænder, jeg havde købt en, den vejede 2600-Gr, også havde jeg en tilbage af dem som jeg selv havde "lavet", den vejede også Ca. 2600-Gr, så jeg drønede altså 5200-Gr and ind i ovnen, efter Ca. 4 timer tog jeg dem så ud, nu var vægten bare ændret LIDT, der var en der vejede Ca. 2500-Gr også en der vejede Ca. 1900-Gr, resten lå i bradepanden, jeg behøver vel ikke forklare dig hvilken af de 2 ænder det var der pludseligt kun vejede 1900-Gr, og den var OGSÅ købt i brugsen.
Det vil så lige sige sig at, jeg her til sommer igen skal havde ænder i søen, for alt det fedt jeg købte har jeg intet at bruge til, og det vil jeg ikke betale for.
Måske kan du se det kød du vælger dine bøffer ud af, men et er sikkert, du har ingen garanti for under hvilke omstændigheder dyret har levet, eller om hvad det har fået, ikke af foder, men af medicin 😃 .
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af pouljoergensen
"Socialistbrød heheheheh." nå da da da ?.
Godt-nok lige nogle der ved en masse, HVA? 😖 , nu var det altså lige en kapitalistisk amarikaner der opfandt det, og ham tjente miliarder-af-$ på det, jeg mener det var i 1887 han opfandt TOAST brødet i sin egen bagerforretning, som siden er vokset til at være verdens største fabrik der fremstiller TOAST brød.
Og jeg NÆGTER altså og tro på, at han ligefrem var socialist 😉 .
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af charlee
Jeg ved det Charlee, men lidt ret
Hej Polle:
Den teori, tror jeg ikke,
du skal råbe for højt om.
Den holder ikke i byretten.
M.v.h.
Charlee
Er der i indlæget, bare modsat, for det er fabrikanten der har fundet ud af, at blander han lidt STEEN/glas i, så kan han sparre på melet, også tjener han mere 😉 .
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af charlee
Opmærktsom på det ?.
Det kan godt være, du har flækket hjernen,
men lad da være med at reklamere for det!
Den and fra brugsen svandt i vægt,
men det gjorde din ikke.
Ok, så må det være din,
der var fyldt med sten!
Bare simpel matematik!
Vdr, mine røde bøffer købt i Spanien.
Jeg ser altid efter,
om der er stik mærker efter en god tyrefægtning.
Men jeg har ikke været heldig,
at finde det endnu.
Der er vidst osse noget med,
at disse smukke traditioner er stoppet.
Det var ellers med til at holde kymarkedet på den unge side.
Jeg vil tro, at de pumper alle deres tyre fulde af pinselin,
for min vinter forkølelse forsvandt omgående,
efter vi kom herned.
Så sparede vi penge til apoteket.
Smart ik``?
M.v.h.
Charlee
Du kan tro jeg gjore dem opmærksom på det, jeg knækkede en tand på den "medisterpølse", der var "milion-glas" i den, du ved hærtet glas der var sprængt.
Her til jul, der stegte jeg så and/ænder, jeg havde købt en, den vejede 2600-Gr, også havde jeg en tilbage af dem som jeg selv havde "lavet", den vejede også Ca. 2600-Gr, så jeg drønede altså 5200-Gr and ind i ovnen, efter Ca. 4 timer tog jeg dem så ud, nu var vægten bare ændret LIDT, der var en der vejede Ca. 2500-Gr også en der vejede Ca. 1900-Gr, resten lå i bradepanden, jeg behøver vel ikke forklare dig hvilken af de 2 ænder det var der pludseligt kun vejede 1900-Gr, og den var OGSÅ købt i brugsen.
Det vil så lige sige sig at, jeg her til sommer igen skal havde ænder i søen, for alt det fedt jeg købte har jeg intet at bruge til, og det vil jeg ikke betale for.
Måske kan du se det kød du vælger dine bøffer ud af, men et er sikkert, du har ingen garanti for under hvilke omstændigheder dyret har levet, eller om hvad det har fået, ikke af foder, men af medicin 😃 .
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af fætter fontex
Opmærktsom på det ?.
Hvis du er stamkunde hos din slagter, kan du vel også bede ham om at lægge "ekstra godt" til side mod at du betaler en lille ekstra skilling. Det gør jeg selv. Han får også mit mobil-nr. så han evt. kan ringe og så kommer jeg fluks. Dette er specielt praktisk hvis han har vildt eller andet specielt kød lige pludseligt.
Godt kød kan man smage kvaliteten på og i Spanien har de ganske udemærket kød - billligere end derhjemme og langt bedre kvalitet.
Det kan godt være, du har flækket hjernen,
men lad da være med at reklamere for det!
Den and fra brugsen svandt i vægt,
men det gjorde din ikke.
Ok, så må det være din,
der var fyldt med sten!
Bare simpel matematik!
Vdr, mine røde bøffer købt i Spanien.
Jeg ser altid efter,
om der er stik mærker efter en god tyrefægtning.
Men jeg har ikke været heldig,
at finde det endnu.
Der er vidst osse noget med,
at disse smukke traditioner er stoppet.
Det var ellers med til at holde kymarkedet på den unge side.
Jeg vil tro, at de pumper alle deres tyre fulde af pinselin,
for min vinter forkølelse forsvandt omgående,
efter vi kom herned.
Så sparede vi penge til apoteket.
Smart ik``?
M.v.h.
Charlee
[quote="pouljoergensen" post=2525464]Du kan tro jeg gjore dem opmærksom på det, jeg knækkede en tand på den "medisterpølse", der var "milion-glas" i den, du ved hærtet glas der var sprængt.
Her til jul, der stegte jeg så and/ænder, jeg havde købt en, den vejede 2600-Gr, også havde jeg en tilbage af dem som jeg selv havde "lavet", den vejede også Ca. 2600-Gr, så jeg drønede altså 5200-Gr and ind i ovnen, efter Ca. 4 timer tog jeg dem så ud, nu var vægten bare ændret LIDT, der var en der vejede Ca. 2500-Gr også en der vejede Ca. 1900-Gr, resten lå i bradepanden, jeg behøver vel ikke forklare dig hvilken af de 2 ænder det var der pludseligt kun vejede 1900-Gr, og den var OGSÅ købt i brugsen.
Det vil så lige sige sig at, jeg her til sommer igen skal havde ænder i søen, for alt det fedt jeg købte har jeg intet at bruge til, og det vil jeg ikke betale for.
Måske kan du se det kød du vælger dine bøffer ud af, men et er sikkert, du har ingen garanti for under hvilke omstændigheder dyret har levet, eller om hvad det har fået, ikke af foder, men af medicin 😃 .
Venlig Hilsen Poul Jørgensen[/quote]
tilføjet af pouljoergensen
Tak, det er jo lige det.
Du/man ved jo ikke hvad der er i de pakker "kød"/brød man køber, man opdager det, ja jo tak, men så er skaden jo sket.
Nu er det så "KUN" småsten/glas, men!, helt ærligt, når der kan "smutte" steen og glas med i produktionen !, hvad andet kan der så ikke også "smutte" med ?.
Jeg "jagter" ikke brugsen, jeg JAGTER deres måde at de behandler deres kunder på, nu var det "KUN" steen og glasskår, men hvor mange LIVSFARLIGE andre ting er så også "smuttet" igennem deres system/sikkerhedskontrol, en steen og nogle glasskår kan man "se", hvad med alt det "usyndtlige" ?, hvis nogen kan sende en STEEN gennem systemet uden at den bliver opdaget, hvad "usyndeligt" kan de så ikke også sende lige ned i DIN indkøbskurv [:X] .
Men!, det er billigt, så billigt at ingen andre kan fremstille det lige så billigt, men OK!, de andre bruger måske også KORN og ikke små steen 😃 , og eftersom at DU betaler Pr- Kg- nor du køber TOAST brød, såååeee, jeg ved at steen vejer "lidt" mere end steen, så hvor "billigt" køber du ind?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af charlee
Tak, det er jo lige det.
Ja ja Polle.
Har du aldrig været hos en slagter om morgenen,
og han starter dagens første omgang hakket kød.
Måske tror du, at det er maskinen, der skriger,
fordi den lige skal i gang.
Måske har du ret, og måske har du ikke ret!
Jeg vil anbefale dig ikke at spørge ham!
M.v.h.
Charlee
Du/man ved jo ikke hvad der er i de pakker "kød"/brød man køber, man opdager det, ja jo tak, men så er skaden jo sket.
Nu er det så "KUN" småsten/glas, men!, helt ærligt, når der kan "smutte" steen og glas med i produktionen !, hvad andet kan der så ikke også "smutte" med ?.
Jeg "jagter" ikke brugsen, jeg JAGTER deres måde at de behandler deres kunder på, nu var det "KUN" steen og glasskår, men hvor mange LIVSFARLIGE andre ting er så også "smuttet" igennem deres system/sikkerhedskontrol, en steen og nogle glasskår kan man "se", hvad med alt det "usyndtlige" ?, hvis nogen kan sende en STEEN gennem systemet uden at den bliver opdaget, hvad "usyndeligt" kan de så ikke også sende lige ned i DIN indkøbskurv [:X] .
Men!, det er billigt, så billigt at ingen andre kan fremstille det lige så billigt, men OK!, de andre bruger måske også KORN og ikke små steen 😃 , og eftersom at DU betaler Pr- Kg- nor du køber TOAST brød, såååeee, jeg ved at steen vejer "lidt" mere end steen, så hvor "billigt" køber du ind?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af fætter fontex
Tak, det er jo lige det.
Vær du glad for godt dansk kød - og ikke dette ulækre rottekød på spid, som daddeltramperne serverer i perker-ghettoerne [:X]
Der kan nogle gange være lidt benstumper i hakket kød, men køb så kødet helt, og hak det selv. Det kan varmt anbefales. [l]
Jeg ved ikke hvorfra du har den ide at der skulle være glas i? ❓ ❓
Har du mon købt dit kød hos en glarmester 😃 😃 😃
Ja ja Polle.
Har du aldrig været hos en slagter om morgenen,
og han starter dagens første omgang hakket kød.
Måske tror du, at det er maskinen, der skriger,
fordi den lige skal i gang.
Måske har du ret, og måske har du ikke ret!
Jeg vil anbefale dig ikke at spørge ham!
M.v.h.
Charlee
[quote="pouljoergensen" post=2525611]Du/man ved jo ikke hvad der er i de pakker "kød"/brød man køber, man opdager det, ja jo tak, men så er skaden jo sket.
Nu er det så "KUN" småsten/glas, men!, helt ærligt, når der kan "smutte" steen og glas med i produktionen !, hvad andet kan der så ikke også "smutte" med ?.
Jeg "jagter" ikke brugsen, jeg JAGTER deres måde at de behandler deres kunder på, nu var det "KUN" steen og glasskår, men hvor mange LIVSFARLIGE andre ting er så også "smuttet" igennem deres system/sikkerhedskontrol, en steen og nogle glasskår kan man "se", hvad med alt det "usyndtlige" ?, hvis nogen kan sende en STEEN gennem systemet uden at den bliver opdaget, hvad "usyndeligt" kan de så ikke også sende lige ned i DIN indkøbskurv [:X] .
Men!, det er billigt, så billigt at ingen andre kan fremstille det lige så billigt, men OK!, de andre bruger måske også KORN og ikke små steen 😃 , og eftersom at DU betaler Pr- Kg- nor du køber TOAST brød, såååeee, jeg ved at steen vejer "lidt" mere end steen, så hvor "billigt" køber du ind?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen[/quote]
tilføjet af Inger Henriksen
Jeg ved det Charlee, men lidt ret
Nej det har du vel ret i. 🙂
tilføjet af pouljoergensen
Kvalitet koster penge.
men, det koster slet ikke så meget som folk i al almindelighed tror, fordi !.
Tag nu F. eks den medisterpølse jeg købte med glas i, alle siger arb-lønnen er ved at tage livet af erhvervslivet, og arbejdet med at lave en medisterpølse med eller uden glas i er dem samme, så der er tale om besparelser på noget andet, som har skylden for at jeg fik en medisterpølse med glas i.
Også er vi ovre i renligheden af det sted hvor de fremstiller medisterpølsen/toastbrødene, og det kan ikke på nogen måde godkendes, hverken her i Danmark eller i lande hvor vi får varre fra, det er utilgiveligt at sparre på renligheden i fødevare industrien.
Det man kan sparre ved at bruge dårlige råvarre i mad er så lidt, for arbejdet ved at fremstille det rigtige også det dårlige er det samme, måske tager det lidt længere at fremstille en Øko gris, mendet er så lidt Pr. Kg, at en medisterpølse måske vil koste 1-Kr mere Pr. ½-Kg.
Også hopper vi over i et andet emne, for HVEM er det der køber det billige "skod" kød, hvem er det der holder liv i dem som ser en fordel i at fremstille "skod" kød?, det er de svage forbruger, det er de Ca. 49,2% af Danmarks befolkning som har under 100.000-Kr om året før skat, de ved udemærket godt at det er noget "skod" kød de køber, men.
De har ikke råd til at give 1-Kr mere Pr. ½-Kg medisterpølse, hvis de i stedet for 100.000-Kr før skat, pludseligt havde 100.000-Kr efter skat, så ville de ikke købe "skod" kød, og de ville heller ikke vælge billig spansk frugt i brugsen, så ville de købe dejligt Dansk frugt.
Og ikke for at genere nogle, men det er vist kun folk som Charlle og så en "df"èr der ikke kan se det, og forstå. at jo flere penge de svage får, jo mere vil de købe, og jo mere arbejde vil der blive til industrien som ejes af de rige som så ville kunne tjene flere penge på det, men.
I stedet for at give de svage penge til et øget forbrug, så tager man penge fra de svage og giver dem til de rige, man springer industri ledet over, og de rige, ja de siger intet, de får jo de samme penge, bare uden at lave noget for dem, så er der industrien?, ja de kæfter lidt op, men de ejes jo af de rige, så du får ikke sandheden fra industrien om hvad der skal gøres for at skaffe flere i arbejdet, kun at industrien også godt vil havde nogle penge ligesom de rige får.
Så siger i nok, de rige investerer?, ja jo det gør de da selvfølgeligt, de investerer i ting der giver penge, ikke i nogetder giver arb-pladser, kun i penge, arb-pladserene raver dem noget så grusomt, og nu kan jeg så ikke huske hvad indslaget handlede om 😃 .
Så.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen