har et spørgsmål ang sovsen til kartoflerne
når den brune sovs skal varmes op næste dag, så forbliver den for tyk, så jeg tilsætter lidt vand
er det rigtigt at bruge vand til det?
tilføjet af aellingunloged
øhhh
Ja... hvad skulle der være i vejen for det?
Jeg laver desuden stortset alle sovser på udelukkende vand, bruger ALDRIG komælk.
Så vand i en sovs, og specielt til at tynde op med er da helt normalt.
tilføjet af Liz
ja det kan
du godt bruge vand men iiii hvor kedeligt, jeg bruger altid piskefløde i sovsen
tilføjet af aellingunloged
Fed
.. og unødvendigt.
Spar da på fedtet hvor man kan.
Er der noget jeg slet ikke kan tage så er det folk der kommer fløde i flæskestegssovs!
Føj for den lede... den er SÅ fed i forvejen at det næsten klister fast i ganen hvis man kommer fløde i. AD!
Bevar den naturlige smag og kvæl hverken den eller dig med fløde.
Jeg er tydeligvis tilhænger af sund madlavning :0)
tilføjet af allergikeren
helt ok
Brug du bare vand.
Vidste du forøvrigt at mange mælkeallergikere bruger vand til at lave sovs af?
Stegesky eller hvad der nu er og så kartoffelvand.
tilføjet af mrcash unlogged
hmm
Er fløde usundt?
tilføjet af strådstarter
ok..
ok jeg sku bare lige høre.
jeg bruger ikke mælkeprodukter til at lave sovs
tilføjet af aellingunloged
nu du nævner det
A) det er ikke meningen at vi mennesker skal spise mælkeprodukter, da vores tarme normalt ikke er bygget til at fordøje det.
Og ja fløde er ikke dagens vitamin. Det indeholder et højtantal mættet fedtsyre, som har en negativ indvirkning på dit kolesterol og i den grad på din vægt.
Dermed ikke sagt man ikke skal spise det, men dermed sagt man skal undgå det hvor man kan.
Sådan er det generelt når man har mulighed for et alternativ til fed mad, og iøvrigt kunstigt produceret tilsætningsstoffer mm.