7tilføjet af

hvad skal jeg studere/arbejde???

jeg er traet af mit liv,jeg sidder hjemme og tjener ikke en krone, jeg soeger altid arbejde men det lykkedes ikke hvad kan jeg goere hvem kan vejlede mig, hvem skal jeg tale med??
jeg vil arbejde vil tjene penge, skole har jeg ikke lyst til for jeg lider af socialfobi, traet af skolen...giv mig gode råd
tak...
tilføjet af

Ingen hjælp til dovne mennesker.

Det lyser langt væk i dit indlæg at du er træt af livet og det hele.
Hvad vil du så have hjælp for.
tilføjet af

Meld dig som soldat

God træning både fysisk og psykisk .
Der er om nogen steder det socialrådgiverne kalder "en vifte af muligheder" og gode soldater har vi altid brug for .
http://forsvaretsuddannelser.dk
Held og lykke .
tilføjet af

Tilmeld dig et vikarbureau

Og vær ikke kræsen med lønnen i første omgang.
Det vigtigste er, at du først bliver tilvænt hvordan det er at passe et arbejde. Det at stå op hver morgen, og have nogle faste pligter. Som vikaransat skal du selvfølgelig passe dit arbejde, men et eller andet sted er det alligevel mere uforpligtende, og du vil ofte blive sat til at lave de "lette" omend rutineprægede opgaver.
Sørg for først at få nogle vikariater der er tidsbegrænsede i nogle uger eller måske et par måneder, således at du kan se en ende på jobperioden. Det at man kan se en ende på jobperioden, mindsker stresset, da man ikke er så bange for at begå fejl eller komme til at træde en kollega over tæerne. Det er selvfølgelig ikke noget man skal stræbe efter, men det er rart at vide, at skulle man være uheldig at komme til at træde lidt ved siden af, så er følgerne ikke så katastrofale. Dette vil give dig ro til at finde dig til rette på arbejdsmarkedet, hvilket er det første og vigtigste skridt.
Når først du har fundet tilbage til hvordan det er at have en hverdag med arbejde, er du klar til at tage et længerevarende vikariat, og du har måske også en bedre idé om hvilket slags arbejde du trives med, og hvad du absolut hader, og skal holde dig fra.
Når først du har vænnet dig til en hverdag med arbejde, så virker det langt mindre uoverkommeligt at søge job, og du vil have meget større selvtillid, i det du allerede er beskæftiget. Derudover vil en arbejdsgiver se langt mere positivt på din job-ansøgning, da han/ hun netop kan se du er i gang, og vant til at passe et arbejde. Og er du heldig at få et vikariat, med et arbejde du er glad for, så er der også gode chancer for en efterfølgende fast-ansættelse.
Det næste vigtige skridt er netop at få en fast-ansættelse. Om det bliver i forlængelse af et vikariat, eller på et job du har søgt helt uden om vikarbureauet, er ligegyldigt. Igen er det vigtigt ikke at være kræsen med lønnen, men fokusere på at opnå en fast-ansættelse. Har du først det, har du altid noget at falde tilbage på, og herefter kan du begynde at søge efter det job du helt præcist gerne vil have.
Og er du først i et fast job, så kan du tillade dig at være mere kræsen på efterfølgende job du søger. Både mht. løn og arbejdsvilkår. Du kan jo altid takke nej, da du allerede har et job at falde tilbage på.
Jeg havde selv en periode med 3 års arbejdsløshed, og var stortset også faldet ned i et "dybt hul" der var umuligt at kravle op ad. Jeg sad kun foran computeren og spillede computer og røg cigaretter, og kunne ikke tage mig sammen til noget som helst. Men denne strategi virkede for mig, og jeg har nu været beskæftiget lige siden.
Så mit råd til dig er: Prøv et vikarbureau.
Held og lykke med det 🙂.
tilføjet af

Coach - få fat i en coach

Få også gjort noget ved din socialfobi. Hvordan vil du ellers være på en arbejdsplads?
tilføjet af

Hvordan skal han/ hun få råd til en coach?

Jeg tvivler på at vedkommende har råd til en coach.
Og er man arbejdsløs, er ekstra udgifter absolut ikke noget at stræbe efter.
tilføjet af

Træt af dit liv!

Det er vigtigt at du får kontrol over dit liv, sådan at du føler, at du gør noget godt for dig selv.
Jeg vil gerne anbefale dig, at komme op af sofaen og starte hver eneste morgen kl.:08.00... Med 1,5 times powerwalk.
Fysisk aktivitet hjælper dig til at tænke klart og giver dig mere energi.
Jo mere passiv du er fysisk, des mere energi forladt bliver du.
Fysisk aktivitet giver forøget indorfin produktion, af den slags, som styrker din psykiske velvære.
Der næst skal du kontakte din læge og bed om en samtale - Lider du af livslede, så kan du muligvis have erhvervet dig en depression.
Med den slags symptomer, kan lægen give dig en henvisning til en psykolog.
Det er vigtigt at du får hjælp til din socialefobi, dette kan psykologen også være behjælpelig med.
Spørgsmålet er om ægget eller hønen kom først - Har du udviklet din socialefobi pga. dårligt selvværd? Eller giver din socialefobi dig en hæmmet adfærd, der som "sidegevindst" går ind og påvirker dit syn på dig selv i negativ retning?
Denne spiral skal brydes og en psykolog kan hjælpe dig med at knække koden.
Det er vigtigt at du tager kontrol over dit liv, ved at bruge din psykolog aktivt.
Du skal ønske forandringerne i dit liv og kæmpe for at disse forandringer ændrer din tilværelse.
Det lyder som om, at du ikke helt ved, hvad det er du har at tilbyde af ressoucer arbejdsmæssigt.
Med dette manglende syn på din egen formåen, kommer du sikkert til kort på arbejdsmarkedet - Fordi det vil blive en famlen i blinde efter, hvilken arbejdsplads og uddannelse der kan tilbyde dig mest.
Måske naivt af mig, men jeg tror at en arbejdsgiver ønsker medarbejdere, som er meget bevidste om, hvad det er de har at bidrage med.
En arbejdsplads er ikke et et socialt og privat udviklingsprojekt - Den slags må man tage ansvar for og hånd om i sit privatliv.
Omvendt, så kan du være heldig, at finde en arbejdsplads, som formår at give dig en succesoplevelse, sådan at du får mere energi og du oplever at lykkes.
Den slags findes heldigvis - Men jeg tror ikke at de gror på træerne.
Det er en svær situation, men start med at gøre "noget", så du får fornemmelsen af kontrol og ikke føler dig så magtesløs.
Og så er der jo arbejdsformidlingen - Måske kan de rådgive dig!
tilføjet af

tak for jeres svar..

tak for i gad at skrive svar på it anlaeg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.