Hej, jeg overvejer at investere i en god, stærk køkkenmaskine, som kan holde de næste 20-30 år. Jeg har hørt at Kenwood skulle være et godt mærke, eller måske KitchenAid. Nogen, der har erfaring med disse eller andre? Og er der særlige modeller man skal holde sig til/fra?
På forhand tak for gode råd 🙂
tilføjet af Hval kokken
kenwood har ikke ændret sig
i de sidste 50 år, tidligere blev de solgt i brugsen under et andet navn, og desværre støjer de stadig alt for meget, men ellers er de holdbare.
de har en sikring der slår fra hvis maskinen bliver for varm.
du kan hos de professionelle køkkenudstyrs butikker købe een meget lille røremaskine, som er en tro kopi af en profesionel maskine, som overhovedet ikke støjer.
køb ikke alt det unødvendige udstyr der følger med en kenwood, det er spil af penge, du kan købe de ting enkeltvis meget billigere andre steder.
tilføjet af fruppe
Også Kenwood
Suppler så med en håndblender der kan bruges til "de små hurtige"
tilføjet af kvalitetsbevidst
lad den holde 50 år...
Jeg har set og hørt en gammel model af Master Mixer fra Ballerup i brug, den var nok omkring 50 år gammel og havde været brugt næsten hver uge i alle årene.
Var overtaget af et barnebarn da jeg så den i brug.
Den kørte næsten som ny, altså ingen unødig støj fra tandhjul (som mekaniker kan jeg let høre den slags) og det blev sagt at den KUN havde været til gennemsmøring en enkelt gang for ca. 12 år siden, i de ca. 50 år fra den var ny. 😉
Om de nyere modeller af "plast" kan hamle op med det, ved jeg ikke.
Den jeg så i funktion (for et par år siden) var lidt tungere fordi den var af støbt aluminium, men jeg ville personligt vælge en sådan, også fordi den har en større kødhakker, så en "halv gris" hurtigere bliver til fars, hvilket jo også gør den overdimentioneret til mindre opgaver og derved mindre slitage. 😉
De nye modeller er iøvrigt jævnligt på tilbud, så de nogenlunde kan konkurrere med andre mærker som du nævner.
Held og lykke med dit valg, uanset hvad du finder bedst for dit behov. [l]
tilføjet af frk-effe
tak for svar
ser ud til, det lige så meget er et spørgsmål om smag og behag. Jeg tager jeres overvejelser med:)