Hej. har prøvet at få salat med bulgar i .. ville så prøve at lave det selv men ork ingen vejledning på posen og mine venner ved ikke hvordan det laves...
nogle der ved det? mener det evt bare skal koges i varmt vand?
tilføjet af Bulgur
Sådan her:
Jeg plejer at gøre sådan: (til to voksne)
1 alm drikkeglas(ca.33cl) med bulgur
1 1/2 -"- vand
Lidt salt i vandet og lad det koge ligesom ris - altså lad være at røre rundt i det, men kig til det og se hvornår det ser ud til, at vandet er væk.
På de poser hvor der er opskrift på, står der sikkert, at man skal bruge mere vand, men det er min erfaring, at det er mere velegnet til salat hvis man bruger mindre. Så bliver det lidt løsere i det og ikke så klægt.
Håber det lykkes!🙂
Først steger du løg og smør så tilsætter du bouillonen smuldre den. Skyl kikærterne i vand. Tilsæt tomatpureen til løgene og hæld så bulguren og kikærterne i og vandet. Kom låg på og lad det stå ved svag varme.
NB ikke rør i det bare lad det stå en 1/2 times tid til du kan se vandet er trukket ind i bulguren og den er blød og ser pæn ud.
SÅ det ikk bare lige til at komme vand i og vupti så har man bulgur, desværre!
tilføjet af Bulgur
I salat???
Hør lige her! Det kan du jo for pokker ikke putte i salat, vel?😃
tilføjet af slankepigen
hvorfor ikke det?!
det er derfra jeg har fået ideen til det da jeg købte salat med bulgur i
tilføjet af bulgur
Misforståelse?
Det var et spørgsmål til den som havde skrevet ovenover...
Jeg forestiller mig at salat er noget, med noget frisk grønt osv - derfor foreslog jeg at koge bulguren så den ville være velegnet til en grøn salat.
den næste foreslår så en kogt ret (bulgur) med tomat, kikærter osv. DET egner sig efter min mening ikke til salat, men er det mig der har misforstået noget?