Hej er der nogen gode slagtere derude ??
Jeg har anskaffet mig en ½ kalv, deri er der f.eks. masser af yderlår, hvad kan bruge det til udover gullasch ??
tilføjet af oldbaker
Wienerschnitzel
En af de bedste retter med yderlår
the old baker
tilføjet af k44
kalveyderlår
Tusind tak, det vil jeg straks benytte imorgen.
Er der andre muligheder ??
tilføjet af Anonym
Forloren dunne
Kødet kommes gennem en kødhakker.
En passende del flades ud i en bradepande, ovenpå lægges udblødte svesker uden sten samt udskårne æbler.
Ovenpå lægges resten af kødet, så indholdet er dækket.
Der strøs salt og peber ovenpå.
Røgede tynde baconstrimler lægges ovenpå.
q.s. stegetid, d.v.s. så meget som er tilstrækkeligt i ca 1 time ved 200grader
Retten smager også udmærket hvis man anvender hvalkød, men det fås vist ikke mere i Danmark.
Tusind tak for hjælpen det varmer. Jeg var ved at blive vanvittig blot ved tanken om alle de gullasch jeg sku' til at lave. Nu er jeg glad for mit "yderlår"
tilføjet af koook
wienerschnitzel
Wienerschnitzel skæres af kalveinderlår - ikke yder!!