10tilføjet af

chokolade muffins med flydende midte

Hej.
Er der nogle der har en opskrift på chokolade muffins med flydende chokolade i midten. Det er noget med at de skal fryses ned og bages direkte fra fryseren når man skal bruge dem.
tilføjet af

færdigvare

jeg har haft købt en pakke hvor der bliver til 4 stk. Sådan noget Amo, eller hvad alle de kageblandinger hedder. de var rigtig gode, og der var forme med og det hele
tilføjet af

MMMmmm

I UK hvor jeg er fra laver man Chocolate Puddings, som er meget mere lækre end de tørre muffins - her er et link:
http://www.deliaonline.com/recipes/melting-chocolate-puddings,1403,RC.html
Her er en anden opskrift:
http://www.cacaoweb.net/chocolatelavacakes.html
Enjoy
tilføjet af

også bare

du kan også bruge en alm opskrift bare sørg for at bruge past, æg, men ja den en super super dessert. men ja de skal fryses ca en time og så ikke bages mere end 10-15 min
tilføjet af

Hvad er opskriften så?

- smider du ikke lige den? Har de "past. æg" noget med resultatet at gøre?
tilføjet af

Amerikanske chokolademuffins

Måske <fiffet> er at finde i den her opskrift <med det hele stk. ckokolade?>
Jeg har fået den af anden - men ikke selv afprøvet - Endnu :D
Ingredienser:
240 g. mel 4 dl.       
150 g. sukker 1 3/4 dl       
4 tsk bagepulver       
2 tsk vaniljesukker       
2 knivspidser salt       
50 g. kakao 1 dl.       
       
1 æg       
3 dl mælk       
1 dl olie       
Mørk eller lys choklade - et stykke pr. muffin       
Bland mel, sukker, bagepulver, vaniljesukker, salt og kakao godt sammen.
Pisk æg, mælk og olien ca. 1 min..
Rør æggeblandingen i melbalndingen, til det er ensartet.
Fordel dejen i forme og fyld dem lidt over halvt op.
Læg et (stort) stykke chokolade på højkant, i dejen, og tryk den lidt ned i kagen.
Men chokoladen må ikke nå bunden i formen og det synker også når de bliver bagt.
Bages i midten af ovnen 20-25 min. ved 200 grader C (små muffins 15. min.).
tilføjet af

Dulkis dog:-)

Pasturiserede æg smager ikke anderledes end andre æg.;-)
Men på et kvarter kan du umulig nå og slå samonellabakterier ihjel,
derfor pasturiserede.
Og så;en kage i munden, flere timer på tønden☺
tilføjet af

Nej

til bagværk skal man da ikke bruge past. æg, da de bliver bagt ved høj nok varme til at det ikke er noget problem at bruge alm. æg
tilføjet af

Ha - jeg skulle lige høre

- om det var dét, der var meddelelsen, men frysniingen tager nok livet af det bagningen ikke ordner, mon ikke?
- En anden ting er så, at jeg aldrig i mit liv har brugt et pastauseret æg - sikke noget, hvad?
tilføjet af

Nej!

Frysningen gør intet for den eventuelle salmonella der kan være i æggene, derfor skal man bruge pasteuriserede æg..
Utroligt, :S
tilføjet af

Den er virkelig god, som jeg har afprøve

Med lys chocolade eller orange smag. Så er man sikkert på at man får muffins med flydende indeni. Hvis kagen bliver koldt - så giv lige et par sekunder i mikrooven lige inden man skal serveres.
Ønsker man ikke chocolade, kan man undlade at komme kakao i og tilsæt et par stykker af hindbær, blåbær eller lign.
🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.