med brasede kartofler , lyder dagens ret på .
på de brasede kartofler står der at der skal
hakket grønt på .
et godt forslag udbedes 🙂
persille , dild , purløg eller andet ???
tilføjet af Bimmer ILP
Hvor har du fundet den opskrift
Hvis du skriver wienersnitzel opskrift på google, så
får du den klassiske opskrift og et billede.
tilføjet af dandegn
nej nej
Der skal ikke grønt på kartoflerne, men masser af revet peberrod på kalvekøddet !
tilføjet af lucinda
hej castor
jeg ved godt at det bør være kalvekød , men nu har jeg skinkeschnitzler hjemme.
er det ikke " næsten lige så godt" ?
jeg har peberrod hjemme , men der står altså grønt på de brasede kartofler.
har du der et godt råd. ???
vh.
tilføjet af dandegn
Et slag på tasken
Jeg ville vælge persille på de brasserede kartofler og ikke purløg fordi: Jeg vil komme lidt hakket kapers på schnitzlen - så den milde persille og den "krasse" kapers passer til hinanden - ummm jeg bilver helt sulten - go appetit 😉
tilføjet af fruppe
Skinkeschnitzler
er en tand for tynde, medmindre Du selv har skåret dem ud.
Jeg bruger nu altid dampede ærter til retten, undlader Du det kan Du jo godt pynte kartoflerne med lidt persille.
Dilddrys bruger man mere til fisk.
Iøvrigt bliver den originale Wienerschnitzel kun paneret og garneret med en citronskive.....og skal helst fylde det halve af tallerkenen 🙂
Den med ansjos, peberrod og kapers er en dansk variant.
tilføjet af Gourmet
Lyder godt nok...
Lyder godt dødsygt. Troede ikke at der længere var nogen, der spiste så kedelig mad. Hvad med lidt grøntsager? Og så drop dog den gang panerede sålelæder. Og hvis du alligevel insisterer, så er det fuldstændig ligegyldigt hvad grønt du drysser på kartoflerne. Det bliver alligevel uspiseligt.
tilføjet af flemming35
keft hvor er du led
du er godt nok total led at du kan finde på at skriver om så gode mad her inde er sku da lige ved at begynde at spisser min tastur og nu savler jeg helt
du er en maget maget maget ond peson
tilføjet af lucinda
dit sure løg
så kom du lige af med lidt galskab 🙁
tilføjet af lucinda
og du slet ikke
kan stave - er du mon fra de varme lande???gok gok🙁
tilføjet af lucinda
tak for dit svar castor
jeg vil bruge dine råd . 1000 tak
tilføjet af lucinda
tak fordi du
tog tid til at svare - jeg bruger persille .🙂
tilføjet af fruppe
Ja så
Det lyder som om at Du ville servere det på fransk maner med frølår strittende ud af kødet og en sauce der tager 3 dage at lave men kun fylder en teskefuld og derfor skal anbringes som striber på tallerknerne.