Vegetar skumfiduser
Jeg har fundet mange opskrifter til skumfiduser, men de fleste var med gelatine. Der var også et par amerikanske med vegetar gelatine, men produktet de bruger er ikke i Danmark. Arabisk gummi i skumfiduser har jeg også set. Men jeg spørger nu jer for at få et godt svar: Hvordan kan man selv lave skumfiduser uden gelatine (animalsk)?
I vil være til stor hjælp, hvis I kan informere, da det er meget vigtigt for mig.
PS: Jeg har også set midler der hedder pektin, agar-agar osv men jeg ved ikke om man bare kan tilsætte det i stedet for gelatine til skumfiduser. Det kan godt bruges til syltetøj, men skumfiduser skal jo være lidt mere stift.
I vil være til stor hjælp, hvis I kan informere, da det er meget vigtigt for mig.
PS: Jeg har også set midler der hedder pektin, agar-agar osv men jeg ved ikke om man bare kan tilsætte det i stedet for gelatine til skumfiduser. Det kan godt bruges til syltetøj, men skumfiduser skal jo være lidt mere stift.