Er det dansk supermarked eller coop?
Man vil jo helst gerne undgå en salmonella infektion, og disse smileyer er vidst ikke mere værd, end det papir de er trykt på.
Har heller ikke forstået om det kun er udenlandsk kød vi skal passe, eller om det også er vores eget danske.
tilføjet af gode råd
forbruger sikkerhed
generelt skal man være kritisk, speciel vedrørende køle og frostvarer
er der den rigtige temperatur i køledisken.
køledisken må max være + 5 grader og for nogen varer max +2 grader
frost skal min være -18 grader
alle køle og fryse diske skal være forsynet med termometre så kunden kan se temperaturen
er temperaturen ikke i orden sløses der sansynligvis også med andre ting
er sidste salgsdato overskredet ?????
tilføjet af Bimmer ILP
Afhænger det af supermarkedet?
Jeg køber kun vacuumpakket hakket kød fra Danish Crown.
Der er stor sandsynlighed for, at supermarkedernes slagtere
ind i mellem sælger gammelt kød.
SuperBest er begyndt kun at sælge dansk kød.
Aldi sælger dansk hakket kød pakket hos en leverandør.
Fakta sælger hakket dansk kød fra Danish Crown.
Hvis kødet virker selvlysende rødt, gråt, så
skal du ikke købe det. Jo lysere kød er, desto
friskere. Men det må hellere ikke se gennem-
sigtigt ud.