kan alt blendes helt flydende?
Jeg kunne godt tænke mig at vide om alting kan blendes helt flydende, hvis det blendes sammen med noget væske (vand, mælk, juice, ymer etc.) og blendes længe nok.
Man kan selvfølgelig med alle grøntsager og frugter sammen med ymer eller juice, men hvad med pasta, brød, kød, havregrød/risengrød og andet, kan det blendes helt flydende hvis sammen med noget væske?
Jeg prøvede med færdiglavet gullasch suppe man køber i Føtex (med små kødstykker i) og det blev helt flydende, men hvad hvis man selv steger en kotelet og blender med noget sovs og nogle grøntsager?
Jeg tænkte evt. kotelet, grøntsager og sovs, ved godt det ikke lyder lækkert for øjnene, men smagen er vel fin nok.
Eller tynd havregrød der blendes med mælk
Jeg vil da prøve, men kunne være rart om nogen her havde prøvet det eller vidste om man kunne
Min veninde og jeg prøvede for sjov pasta med noget tomatpure, men da tomatpureen var for tyk blev det ikke til andet end nogle tykke klumper, men hvad hvis med evt. noget ostesauce eller tomatketchup?
Venlig hilsen
Den nysgerrige
Man kan selvfølgelig med alle grøntsager og frugter sammen med ymer eller juice, men hvad med pasta, brød, kød, havregrød/risengrød og andet, kan det blendes helt flydende hvis sammen med noget væske?
Jeg prøvede med færdiglavet gullasch suppe man køber i Føtex (med små kødstykker i) og det blev helt flydende, men hvad hvis man selv steger en kotelet og blender med noget sovs og nogle grøntsager?
Jeg tænkte evt. kotelet, grøntsager og sovs, ved godt det ikke lyder lækkert for øjnene, men smagen er vel fin nok.
Eller tynd havregrød der blendes med mælk
Jeg vil da prøve, men kunne være rart om nogen her havde prøvet det eller vidste om man kunne
Min veninde og jeg prøvede for sjov pasta med noget tomatpure, men da tomatpureen var for tyk blev det ikke til andet end nogle tykke klumper, men hvad hvis med evt. noget ostesauce eller tomatketchup?
Venlig hilsen
Den nysgerrige