Nem scoremad forberedes bedst dagen før
Hvis man skal ud på date skal man ikke bruge alt for meget tid på at lave mad, men at nyde den men sin date, mand eller kvinde. Det du skal bruge er :
1 Svinemørbrad pudset fri for sener og fedt
2 dl sojasauce
1 dl Olivenolie
1-2 spsk ingefær Revet
2-3 Hvidløg fin hakket
Det hele puttes i en frysepose og lægges i køleskabet. Når det har marineret i et par timer, tages kødet op og tørres. Såfremt man ikke har en grillpande, må man bruge en alm. Pande. Kødet grilles og pensels undervejs med marinaden. Det skal steges i ca have 20 min. Derefter pakkes kødet ind i stanniol og lægges i køleskabet til næste dag.
3-5 tomater hakket groft
1-2 Løg mellem store hakket groft
3-4 Hvidløg hakket groft
Olie, salt og peber
Denne del af retten kan forberedes nogle timer inde daten ankommer.
Det hele lægges i et ildfastfad, og bages i oven i 1 time ved 180C°. Det stilles til afkøling i køleskabet.
Når daten så ankommer er det eneste man skal gør er at tag mørbraden og skære den i tynde skiver og lægge den oven på tomatkompotten.
Husk noget godt hvidt brød og en god flaske hvidvin.
Bon appetit
1 Svinemørbrad pudset fri for sener og fedt
2 dl sojasauce
1 dl Olivenolie
1-2 spsk ingefær Revet
2-3 Hvidløg fin hakket
Det hele puttes i en frysepose og lægges i køleskabet. Når det har marineret i et par timer, tages kødet op og tørres. Såfremt man ikke har en grillpande, må man bruge en alm. Pande. Kødet grilles og pensels undervejs med marinaden. Det skal steges i ca have 20 min. Derefter pakkes kødet ind i stanniol og lægges i køleskabet til næste dag.
3-5 tomater hakket groft
1-2 Løg mellem store hakket groft
3-4 Hvidløg hakket groft
Olie, salt og peber
Denne del af retten kan forberedes nogle timer inde daten ankommer.
Det hele lægges i et ildfastfad, og bages i oven i 1 time ved 180C°. Det stilles til afkøling i køleskabet.
Når daten så ankommer er det eneste man skal gør er at tag mørbraden og skære den i tynde skiver og lægge den oven på tomatkompotten.
Husk noget godt hvidt brød og en god flaske hvidvin.
Bon appetit