SuperDebat.dk > Politik & Samfund > Samfundsproblemer
8tilføjet af rita23
Nordjyder gider ikke kina-mad mere.
http://www.dr.dk/P4/Nord/Nyheder/Nordjylland/2012/11/20/063823.htm
Vietnamesernes børn vil ikke lave frituremad og fastfood-konkurrencen er for hård. Derfor bliver der stadig færre kinesiske grillbarer i Nordjylland.
I forhold til storhedstiden for 20-30 år siden, er antallet af kinagriller i landsdelen cirka halveret. Det anslår Hung Han Tang, der er indehaver af Jin Shing Grill i Nørre Uttrup.
Fra sidst i 70'erne og i en årrække frem skød massevis af kinagriller op i bybilledet med roterende kyllinger i vinduerne, men én efter én forsvinder de i disse år.
Forfatteren Eddie Michel Azoulay rejser landet rundt for at dokumentere de sidste, tilbageværende grillbarer i Danmark, og hans undersøgelser tyder på, at de sidste forsvinder inden 10-15 år.
- Sådan lyder det samstemmende, når jeg taler med indehaverne. Det er alt for hårdt arbejde, og de ønsker ikke, at deres børn skal gøre det samme, siger han.
Burgere er tilsyneladende fremtiden 😉
tilføjet af fruppe
Nordjyder gider ikke kina-mad mere.
Skal jeg have østerlandsk mad laver jeg det selv.
tilføjet af soljo
Fast - food mad feder....
Og er kun til dovne mennesker.
Lav din mad selv, så ved du, hvad du spiser.
tilføjet af anonymk
Nordjyder gider ikke kina-mad mere.
Gu´ved om ikke hjemmelavet sund mad er vejen frem ?
http://www.dr.dk/P4/Nord/Nyheder/Nordjylland/2012/11/20/063823.htm
Vietnamesernes børn vil ikke lave frituremad og fastfood-konkurrencen er for hård. Derfor bliver der stadig færre kinesiske grillbarer i Nordjylland.
I forhold til storhedstiden for 20-30 år siden, er antallet af kinagriller i landsdelen cirka halveret. Det anslår Hung Han Tang, der er indehaver af Jin Shing Grill i Nørre Uttrup.
Fra sidst i 70'erne og i en årrække frem skød massevis af kinagriller op i bybilledet med roterende kyllinger i vinduerne, men én efter én forsvinder de i disse år.
Forfatteren Eddie Michel Azoulay rejser landet rundt for at dokumentere de sidste, tilbageværende grillbarer i Danmark, og hans undersøgelser tyder på, at de sidste forsvinder inden 10-15 år.
- Sådan lyder det samstemmende, når jeg taler med indehaverne. Det er alt for hårdt arbejde, og de ønsker ikke, at deres børn skal gøre det samme, siger han.
Burgere er tilsyneladende fremtiden 😉
tilføjet af anonymk
Nordjyder gider ikke kina-mad mere.
Tilføjelse :
Nu kan man lave det hele selv fra bunden af og det smager fantastisk:-) Og ikke mist man ved hvad der er i :-)
Gu´ved om ikke hjemmelavet sund mad er vejen frem ?
[quote="rita23" post=2643867]http://www.dr.dk/P4/Nord/Nyheder/Nordjylland/2012/11/20/063823.htm
Vietnamesernes børn vil ikke lave frituremad og fastfood-konkurrencen er for hård. Derfor bliver der stadig færre kinesiske grillbarer i Nordjylland.
I forhold til storhedstiden for 20-30 år siden, er antallet af kinagriller i landsdelen cirka halveret. Det anslår Hung Han Tang, der er indehaver af Jin Shing Grill i Nørre Uttrup.
Fra sidst i 70'erne og i en årrække frem skød massevis af kinagriller op i bybilledet med roterende kyllinger i vinduerne, men én efter én forsvinder de i disse år.
Forfatteren Eddie Michel Azoulay rejser landet rundt for at dokumentere de sidste, tilbageværende grillbarer i Danmark, og hans undersøgelser tyder på, at de sidste forsvinder inden 10-15 år.
- Sådan lyder det samstemmende, når jeg taler med indehaverne. Det er alt for hårdt arbejde, og de ønsker ikke, at deres børn skal gøre det samme, siger han.
Burgere er tilsyneladende fremtiden 😉[/quote]
tilføjet af fruppe
Nordjyder gider ikke kina-mad mere.
Lav f.eks denne fra Vietnam.
Paner fiskefiletter i æg og kokosmel og steg dem..
Overhæld fisken med en marinade af citronsaft, sukker og chilipulver.
Server med lidt ris og eksotiske frugter.
tilføjet af Charles Ingalls
Nordjyder gider ikke kina-mad mere.
Og det er dælme et godt valg.
Det er i hvert fald ikke på kinagrillen man kan få østerlandsk mad. Maden på en typisk kinagrill er ofte ligeså østerlandsk som en jakabov er flæskesteg.