4tilføjet af

Norge: Farlig mat kalles "dansk"

Tilbakekaller dansk peppersalami" - det er overskriften som forteller oss nordmenn at NORSK salami inneholder salmonella! Se
http://www.dagbladet.no/2009/08/21/nyheter/helse/salmonella/7758253/
Danske myndigheter burde få en slutt på at Gilde og andre produsenter av norske kjøttprodukter kaller produktene sine "danske". Partiet med salmonella-infisert salami har nemlig ikke mer med Danmark å gjøre enn med USA eller Kina for den saks skyld. Ikke en gang oppskriften er dansk!
Norsk salami er utrygg mat. Hvert år blir en rekke norske børn alvorlig syke på grunn av e-coli i norsk spekemat. Der har vi vel grunnen til at det er tryggest å kalle den "dansk"? Slik at nordmenn kan fortsette å si: "Norsk er best", "norsk mat er trygg" osv.?
tilføjet af

Italiensk salat har...

... heller aldrig set Italien. 😮
tilføjet af

franskehotdogs

Har I også det oppe i Norge❓
ecoli i saltet og røget pålæg; sig ikke hvordan det går til! ad Hvad med at forbedre den grundlæggende hygiejne; håndvask. ..❓
Bortset fra det så er grød af kornflager og med rosiner og nødder i meget sundere end alt det fede og spegede mad !
tilføjet af

100% salmonellafri kyllinger

Davs
I morges hørte jeg med glæde, at sundhedsstyrelsen kunne meddele at danske kyllinger nu er 100% salmonella fri. Det er første gang i 10-12år vi kan det. Det er enormt svært at komme af med salmonnella når det først har fundet vej til fjerkræ.
Kan I nordmæns sige at jeres kjyklinger er salmonellafri?
Mvh Lagermann
tilføjet af

Dansk nitritpølse

kan slet ikke være inficeret med nogen som helst livsform. Man kan endda bruge den til at gnide mod sår for at fjerne infektioner. Der er så meget nitrit i at det næsten kan bruges som erstatning for dynamit.
Hvorfor laver I ikke pølser som i danmark? Det er nemt og billigt - der behøves kun nitrit (40%), harsk fedt (55%), og lidt rød farve, røg-essens og resten vand. Sådan ca. altså.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.