Omelet a la Forestiere
50 gram morkler sauteres i smær, de 3 fineste skæres midt over, restenskæres i fine skiver og jævnes med lidt kød glace.
40 gram magert flæsk skæres terninger, blancheres og sauteres, æggene udslæes i samme pande over flæsket og omeletten fyldes med jævnede morkler, tilsat lidt hakket persille, de 6 halve morkler anbringes i en linie på omeletten, der omgives med en stribe jævnet kalvesky.
Det bliver bare godt.
Efter kirkebesøg naturligt.
Og husk bøn !!!
40 gram magert flæsk skæres terninger, blancheres og sauteres, æggene udslæes i samme pande over flæsket og omeletten fyldes med jævnede morkler, tilsat lidt hakket persille, de 6 halve morkler anbringes i en linie på omeletten, der omgives med en stribe jævnet kalvesky.
Det bliver bare godt.
Efter kirkebesøg naturligt.
Og husk bøn !!!