Jeg har en del frosne hele kyllingelår, som jeg
godt kunne tænke mig en god og nem opskrift på og med tilbehør.
Råvarene skal gerne være nogle lettilgængelige og
forholdsvis alm.
Det er bare tænkt som alm. hverdagsmad.
tilføjet af LJJ
Kyllingelår med smag
For at krydre kyllingelår kan du enten smørre dem med dijonsennep og stege dem i ovnen som du plejer. Det giver en god og anderledes smag.
Eller du kan marinere lårene med rosmarin (helst frisk), groft hakket hvidløg, salt og peber. Alle ingredienserne blandes og gnides godt ind i lårene. Skær evt. en lille lomme i skindet og fyld ud med resten af krydderblandingen. Steg dem enten i ovn eller på kuglegrill.
tilføjet af AMB
Gode kyllingelår.
Hæld citronsaft over kyllingerne og krydr med salt og peber. Riv ingefær ud over dem og placer dem på skivede kartofler....i et fad. Tilsæt lidt mælk efter en ½ time og lad det være på 200 grader i ca. 50-60 minutter.
Server med salat, grønsager eller argurkesalat, flúte eller hvad man har lyst til.
Nem og dejlig mad.
tilføjet af Mgo
Kyllingelår
Hejsa her er en dejlig opskrift som har stor succes hjemme hos os.:
til 4 personer:
750 gr. ca. kartofler, skrælles og skæres i skiver
og hældes op i en ovnfast fad
1 grøn peberfrugt skæres i skiver, og lægges ovenpå kartoflerne
1 løg hakkes, drysses over kartoflerne
1 fed hvidløg presses, drysses over kartoflerne,
1 dåse hakkede tomater hældes over
2½ dl. fløde hældes over
Ovenpå hele herligheden skal du lægge
4 hele kyllingelår krydret med salt og kanel,
først med skindsiden nedad, steges i ovn i ½ time ved 200 grader, hvorefter du vender kyllingestykkerne og steger videre i ½ time til 3 kvarter, alt afhængig af om du har nået at tø kyllingelårene op eller ej.
Mens det steger i ovnen, ryd op, dæk bord og lav en god salat og lun tilsidst hvidløgsflutes med.
God appetit.
Mvh. Inuk
tilføjet af Anonym
Kyllingelår med sesamfrø
Kyllinglår med smag kunne være følgende:
Lårene rulles i Kinesisk soya og derefter i sesamfrø og steges som normalt i ovnen.
Let og med smag synes jeg.
(Husk der er salt i Soyaen så der skal ikke salt på)
tilføjet af spridi
gode kyllingelår
Caraibiske kyllingelår med karry og mango
200 gr.reven frisk kokosnød
6 dl. mælk
30 kyllingelår
salt og peber
mel, stærk madraskarry
280 gr. smør
6 dl. kokosmælk
6 dl. hønsebouillon
8 faste mangoer
løse ris ( gerne basmati)
kokos- og bananchips tørret
Overhæld kokoskødet med kogende mælk, lad bla. trække i 15 min.Hældes i en si, beklædt med tyndt stof.Lad væden dryppe af.Pres kokosmelet godt ud, kasser det og gem væden.Kyllingelår lav et snit rundt om ankelen på hvert kyllingelår. Skær igennem til benet og fjern skind og brusk. Træk de lange flipstiverlign. sener ud- brug fingrene og pincet el. tang. Gnid lårene med salt, karry og peber, vendes i mel. Brun dem på alle sider i halvdelen af smørret på pande. Tør pande af med lidt køkkenrulle, smelt resten af smørret i den. Svits en spiseskefuld karry i smørret. Spæd med bouillon og kog saucen op under omrøring. Skræl mangoerne, skær frugtkødet fra den flade sten i tykke både. Læg mangostk. i et ildfast fad, krydr med salt og peber. Fordel lår ovenpå og hæld saucen over. Læg låg el. alufolie over fadet, sættes i den 200 gr. varme ovn i ca. 35 min. Fjern låget 5-10 min. før endt stegetid....
Til ca. 16 pers.
tilføjet af klartoft
Kyllinglår nem ret
1 pk. kyllinglår
hakket tomater
svesker
1-2 fed hvidløg
Smelt smør og knus hvidløg deri, pensl kylling og krydder med salt og peber
Skær tomater og svesker i mindre stykker
Sæt det i en luftovn ved 190 grader i ca. 15-20 minutter.
Efter 5 min. Hældes lidt vandt ved
Væden hældes i en gryde, hvor der tilsættes fløde.
Servers med fluet, salat, kartofler, ris eller pasta.