Jeg kan rigtig godt lide at lave mad og står tit i køkkenet.
Men kender i det, at man bare har nogle ting som bare ikke fungerer?
Det er sådan jeg har det med bechamelsovs i lasagne. Det fungerer bare ikke for mig og bechamelsovs er jo ellers ret simpelt😕
Er det nogen der har et godt blandingsforhold eller gode tips til en god bechamelsovs i lasagnen?
tilføjet af Kirsten.... viby J
nem bechamelsovs.
Når jeg laver bechamelsovs til lasagne laver jeg det sådan her: lav en ganske almindelig opbagt hvid sovs og riv lidt muskatnød i (kan også købes revet). Smag til efterhånden til den lige præcis er som du ønsker. Nemmere kan det ikke gøres *ss*
Held og lykke med det og glædelig jul.
tilføjet af sanne-christensen
Råd til bechamelsovs
Når jeg laver lasagne, så laver jeg det af 500 g kød, og til den mængde kød bruger jeg en liter mælk.
Ofte er jeg for doven til at lave en opbagning, så jeg varmer bare mælken op til den koger og så kommer jeg en ganske almindelig meljævning i (man kan evt tage lidt af mælken fra i starten til at lave jævning af, ellers blander jeg jo bare mel og vand sammen). Så tilsætter jeg salt og omkring 3/4 revet muskatnød, men det er selvfølgelig individuelt hvor godt man kan lide muskatnød, så husk at smag til undervejs.
tilføjet af anonym
fedtstof
Kommer du ikke noget fedtstof i .
tilføjet af kok on the top of
sikke da noget svineri,
man jævner sq da ikke en bechamel med meljævning, føj for fanden, sovsen skal bages godt igennem, så melsmagen forsvinder, i det tilfælde hvor i bruger det til lagsagne er det sku ikke en bechamelsauce, men en mornysauce, på grund af osten.
tilføjet af Kokken....
Bindegalt
Det er mornay sauce der skal bruges til lasagne.
Den med osten.
Men med alle de problemer i har, så køb den færdig.
tilføjet af hundborg
kloge
kloge åge der er da forskellige måder at lave bechamelsause på
tilføjet af nybagt sovs
sovs med sure løg
fint nok at være passioneret omkring andre folks bechamel, men man blir altså helt trist over den tone... og så vil jeg lige sige, at lasagne udmærket godt kan være med bechamel, det er klassikeren, og med fare for at lyde lidt ligeså sur, så er det i mine øjne en uskik (som jeg mistænker amerikanerne for at have startet) at putte ost i alting. For det første kommer alt til at smage af ost, for det andet blir vi alle overvægtige.
tilføjet af lullupus
den "alle"rnemmeste becamelsovs
Denne becamelsovs købes i en firkantet lillafarvet karton/ brik i Aldi koster under 10kr og er formidabel til lasagne , der 1/4l.i
god fornøjelse
venlig hilsen lullupus