Panik 2 timer i spise tid...
Jeg skal lave goden bleu, og vil lave lidt
sauce/sovs til ... Men hvilken vil passe godt til???
- På forhånd tak.
tilføjet af hanne35
.....
champignonsovs. det er guf til det...
velbekommen😉
tilføjet af mahal din kita
gordon bleu, betyder
indbagt med skinke og ost, men du skriver ikke om du bruger kalveinderlår, kyllingebryst, eller kalkun narius.
tilføjet af panikia hyttemeijer
kommer vi mere end 20 personer.
jeg syntes du skal ringe til grethe den grumme, haha, han var en af mine bedste kollegaer, og vi kaldte ham ikke grethe grumme, fordi han ikke kunne lave mad, men mest fordi hans hår og fuldskæg mindede om den grumme grethe.
ps, han er i spanien nu.
tilføjet af knorr
hvad med Knorr
champignonsauce, karrysauce eller andre knorr sauce
tilføjet af konserveskokken
nedkogt sauce med perlegryn.
man tager, ½ liter morgen urin, ½ liter letmælk, gul frugtfarve, 30 gr. perlegryn, og reducerer det til ca. helvdelen.
husk glutamat og kikoman soja.
tilføjet af slagteren fra superb
man tager rigeligt med gulvopfejning.
2 tamme rotter
1 oliven
2 agurker
1 dåse asparges.
1 mandarin
1 rodfrugt, fks, sukkerroe, det hele koges kraftigt ned, efter at du har fjernet halen fra rotterne, tilsætter sherry, og låser døren, så ingen kommer ind.
tilføjet af Cheetah
Cordon Bleu
Retten Cordon Bleu er opkaldt efter den berømte franske kokkeskole. Man bruger såmænd bare noget smeltet smør til denne meget lækre ret.
tilføjet af Karin
Knorr
Man kan da ikke nænne at ødelægge en Cordon Bleu med pulversauce. Det er jo en ren kemikaliebombe og smager rædsomt.
tilføjet af mahal din kita
nananar
læs lærebog for danske gastronomer, eller læs Ali Bab, eller a. escoffter's store konsulent kokkebog.
desuden kalder vi ikke retten for cordon, da det minder for meget om kondom, eller kaput på tyrkisk.
tilføjet af Allys
man bruger en tomatsauce
Kom hakkede tomater i en gryde, kog op, og lad det småsimre nogle minutter. Smag tomatsaucen til med salt, peber, oregano og basilikum.