Det er det mest klamme, jeg nogen sinde har smagt. Addddd.
tilføjet af susanne.larsen
jeg elsker
mine børn, men kan godt lide andelever...
tilføjet af Jocker
Andelever
Helt ening. Det smager fantastisk, og så med glas champagne, mums.
tilføjet af bulderfnis
NEJ!
og jeg mishandler heller ikke dyr!
Dit nick er Peter Kok, ud fra det gætter jeg på at du er kok. Hvis dette er tilfældet ved du også hvordan denne ulækre spise bliver til. Den rene dyremishandling med tvangsfodring hvor maden bliver mast ned i halsen på de stakkels dyr, så leveren kan vokse sig stor og blævret. Kun overklassen i værste klasse kan da føle nydelse ved denne spise, vel vidende at nogle stakkels dyr har været udsat for en virkelig grov form for mishandling....fatter ikke at dette dyreopdræt ikke er blevet forbudt, men selvfølgelig disse velhavere har vel deres forbindelser så dette aldrig sker.
VELBEKOMME
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af den lille kokkeeksamen
du mener vel gåselever ik ?
eller hva ?
tilføjet af *Anonym
Nej da
og jo - kunne godt lide du foie gras, da jeg smagte det, men vil ikke spise det af hensyn til gåsen.
Andelever spiser jeg da også gerne, men tilberedt på en anden måde og kyllingelever spiser vi oftest i f.eks. paté
tilføjet af Betty Buttkiss
NEJ!
Føj for den lede! Bare tanken om, at en stakkels fugl er blevet tvangsfodret for at please vores syge ideer er nok til, at jeg mister appetitten.
:) Betty
tilføjet af dmax
Foie Gras?
Nej jeg spiser ikke gåselever. Måden man stopfodrer dem på visse steder er slet ikke dyrevenligt! - så for en sikkerheds skyld lad være med at spise det, hvis du tænker på dyrets velfærd. Tak.
tilføjet af Dark Wings
Mums!
Joda,- det smager skoent.
Naar jeg en gang imellem er paa ferie i Frankrig, koeber jeg nogle daaser med hjem og smovser i dem.
Altsaa...herregud, - flip dog ikke ud over det,- I spiser nok ogsaa selv leverpostej. Det er da naesten det samme.
Proev det!
Dark Wings
tilføjet af Skide være med dyrene
Ja da
Ja med stor nydelse, så stop bare de gæs fulde. I DONT CARE
tilføjet af abo
Nej, men ikke fordi det er dyreplageri
men fordi min mormor lavede andeleverpostej og jeg kan stadigvæk huske den fedtede fornemmelse.
Den eneste måde, man kunne overdøve den klistrede fornemmelse og mærkelige smag var med syltede rødbeder.