11tilføjet af

spiser du foie gras ?

jeg elsker andelever, hvad med dig?
tilføjet af

klamt

Det er det mest klamme, jeg nogen sinde har smagt. Addddd.
tilføjet af

jeg elsker

mine børn, men kan godt lide andelever...
tilføjet af

Andelever

Helt ening. Det smager fantastisk, og så med glas champagne, mums.
tilføjet af

NEJ!

og jeg mishandler heller ikke dyr!
Dit nick er Peter Kok, ud fra det gætter jeg på at du er kok. Hvis dette er tilfældet ved du også hvordan denne ulækre spise bliver til. Den rene dyremishandling med tvangsfodring hvor maden bliver mast ned i halsen på de stakkels dyr, så leveren kan vokse sig stor og blævret. Kun overklassen i værste klasse kan da føle nydelse ved denne spise, vel vidende at nogle stakkels dyr har været udsat for en virkelig grov form for mishandling....fatter ikke at dette dyreopdræt ikke er blevet forbudt, men selvfølgelig disse velhavere har vel deres forbindelser så dette aldrig sker.
VELBEKOMME
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

du mener vel gåselever ik ?

eller hva ?
tilføjet af

Nej da

og jo - kunne godt lide du foie gras, da jeg smagte det, men vil ikke spise det af hensyn til gåsen.
Andelever spiser jeg da også gerne, men tilberedt på en anden måde og kyllingelever spiser vi oftest i f.eks. paté
tilføjet af

NEJ!

Føj for den lede! Bare tanken om, at en stakkels fugl er blevet tvangsfodret for at please vores syge ideer er nok til, at jeg mister appetitten.
:) Betty
tilføjet af

Foie Gras?

Nej jeg spiser ikke gåselever. Måden man stopfodrer dem på visse steder er slet ikke dyrevenligt! - så for en sikkerheds skyld lad være med at spise det, hvis du tænker på dyrets velfærd. Tak.
tilføjet af

Mums!

Joda,- det smager skoent.
Naar jeg en gang imellem er paa ferie i Frankrig, koeber jeg nogle daaser med hjem og smovser i dem.
Altsaa...herregud, - flip dog ikke ud over det,- I spiser nok ogsaa selv leverpostej. Det er da naesten det samme.
Proev det!
Dark Wings
tilføjet af

Ja da

Ja med stor nydelse, så stop bare de gæs fulde. I DONT CARE
tilføjet af

Nej, men ikke fordi det er dyreplageri

men fordi min mormor lavede andeleverpostej og jeg kan stadigvæk huske den fedtede fornemmelse.
Den eneste måde, man kunne overdøve den klistrede fornemmelse og mærkelige smag var med syltede rødbeder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.