Blåbær scones
Blåbær Scones
280 g mel
50 g havregryn
40 g sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1/4 tsk salt
110 g smør
2 1/4 dl friske blåbær
2 dl marger yoghurt
Bland mel, havregryn, sukker, bagepulver, natron og salt.
Smuldr smørret i melblandingen og rør med let hånd indtil godt fordelt.
Tilsæt blåbær og yoghurt. (Dejen er meget blød). Dejen rulles ud ca. 2 cm tyk (brug masser af mel). Scones’ne skæres ud i trekanter.
Bages ved 175ºC i ca. 20 minutter, eller ind til scones’ne er lysebrune.
Kan evt. pensles med vand og drysses med perlesukker før bagning.
280 g mel
50 g havregryn
40 g sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1/4 tsk salt
110 g smør
2 1/4 dl friske blåbær
2 dl marger yoghurt
Bland mel, havregryn, sukker, bagepulver, natron og salt.
Smuldr smørret i melblandingen og rør med let hånd indtil godt fordelt.
Tilsæt blåbær og yoghurt. (Dejen er meget blød). Dejen rulles ud ca. 2 cm tyk (brug masser af mel). Scones’ne skæres ud i trekanter.
Bages ved 175ºC i ca. 20 minutter, eller ind til scones’ne er lysebrune.
Kan evt. pensles med vand og drysses med perlesukker før bagning.