Har en alletiders opskrift på en æblekage, men det er vist den mest tradiotinele opskrift..Jeg kan huske at jeg engang fik en hvor der var noget spiritus hældt over makronerne i bunden..men hvad er det for noget man skal hælde over.. og hvilken slags syltetøj er det man også kan ane i bunden engang i mellem??
På forhånd tak *s*
tilføjet af swampy
Cognac
jeg har aldrig hørt om marmelade/syltetøj i æblekage, men det sprut du efterlyser kan evt. være cognac
tilføjet af MisLissi
Syltetøj
Den er go´ nok den med Cognac men også det med syltetøjet, som oftest bare er jordbærmarmelade eller syltetøj.
tilføjet af Kurts Mor
Jo til syltetøj
man kan osse bruge Cherry eller Madera til at væde makronere med.
tilføjet af Shania
:o)...
Tusind tak for jeres svar *ss*
tilføjet af Fandango
Mors opskrift...
siger enten sherry, eller portvin. Jeg foretrækker sidstnævnte, da den smager mindre af sprit end sherryen.
Fandango
tilføjet af Fandango
Vi brugte/bruger mos....
Hejsa
Det lyder da godt med syltetøj. Men jeg vil tro at det nemt kan bliver MEGET sødt? Vi har altid brugt hjemmelavet mos. Havde selv æbler i haven. Og som sagt, så kom der portvin på makronerne, som jo yderligere gør spisen meget sød.
Jeg selv bruger ikke kune æblemos. Jeg køber til tider Rynkebys grød. De er ikke helt så søde, og så har de masser af smag. Og okay, kan så ikke kalde det æblekage længere..hehe.
Fandango
tilføjet af Shania
Griner
Æblegrødskage *g*, men du har ret i, at man skal passe på at det ikke bliver for sødt *s*
tilføjet af lombok
Det er rigtigt...
- og husk så lige syltetøjet også !
Hvis man syntes det bliver for sødt, kan man jo evt. blende nogle friske jordbær....
Møp