Ja jeg gør ikk!!
Synes alle afsløringer i Kontant var velfortjente, men for pokker da.... De har da rigeligt af forberedelse på en undersøgelse, så det kan da ikke undre at de ikke finder meget dårligt kød nu???
Og så kan jeg ikke lade være at tænke ... er kødet det eneste de snyder med??
Jeg hørte engang om et supermarked der bevidst solgte for gammel slik.
Eeewww!!
Men nogle gange tror jeg jeg er alene om at mistænke købmændene, fordi ingen andre siger noget.
Er det kun mig?
Stoler du på din købmand!?
tilføjet af manden2
nej vores brugs
ompakker også kød, det er jeg 100% sikker på.
tilføjet af Anonym
Ingen slagter
Hvis man skal være sikker på ikke at få gammelt og/eller ompakket kød, så må man enten handle og betale lidt mere hos en slagter som man stoler på. Eller som os fattige gør; Handler kød de steder hvor de IKKE har en slagter i butikken, for der er det ikke muligt at ompakke eller snyde på anden måde. Der bliver det smidt ud når sidste salgsdato er nået.. Fakta, netto og irma er bare et par eksempler.
tilføjet af fruppe
Jeg kender en slagter
Fin fyr, ret dygtig og samvittighedsfuld
Blev på et tidspunkt ansat i en stor Kvickly, det gik også godt.
Men var ret uheldig idet Coop`s interne kontrol var på besøg 2 x på en måned og fandt enkelte pakker datooverskredet......og så var det "ut av min kiosk"
Han havde flere personer under sig til at fylde op og ikke mindst tjekke datoer, dem skete der ikke noget med for han havde jo ansvaret.
Han gad så ikke butikker mere og fandt et job på et slagteri.
tilføjet af Unlogged
Tror du også på storken?
Det er vist samme kategori. Hvor naiv kan man være?
tilføjet af dulkis
Ikke nok
- til ikke at holde øje med dem. Er der for mange smuttere holder jeg mig væk, for jeg gider ikke bruge tid på det. Det har klart indskrænket antallet af handlende jeg frekventerer.
tilføjet af Ari
Smileys?
Når jeg ser disse smileys, også elitesmileys overalt hvor der forhandles eller tilberedes mad, så spørger jeg mig selv hvor faen Fødevarestyrelsen var henne i dette tilfælde, eller i disse tilfælde?
Ari
tilføjet af Ari
Min bekendt.....
...en kvinde, blev fødevare laborant en del år tilbage. Noget af det første hun så under et mikroskop var en kødpølse hvor udløbsdatoen ikke var i nærheden af at være overskredet. Trods dette, har hun aldrig rørt skiveskåret pålæg siden. Hun var ved at brække sig i lårtykke stråler bare hun så den slags pålæg på bordet.
Ari
tilføjet af gysse78
måske ikke men
tror du at det er købmændene der pludselig er blevet nogle svin eller bare kontrollen der er blevet bedre?
jeg tror vi har æt for gammel mad i årevis, selfølig burde det ikke kunne ske.
men vi overlever sku nok det har vi da gjort indtil nu🙂
tilføjet af thecaveman
Jeg har ikke forstået,
hvad der er nyt i de "afsløringer."😖
Om et halvt år kan du finde ligeså mange butikker der snyder med kødet.🙁
Tja, og pizzariaerne sælger for gammelt alt muligt, på deres pizzaer. Tror du ærligt, det har ændret sig siden de blev afsløret? Prisen er den samme som den gang i hvert fald.😮
Danmark er et af de få lande, der putter affald i vores pølser. Og vi elsker det, kalder det et af vores nationale symboler, at stå ved pølsevognen.[:|]
Danmark er et af de lande, der har flest fastfood butikker per indbygger.😕
Så vi vil jo gerne have det gamle kød åbenbart. Helst så billigt som muligt.😉
venlig hilsen
Grøn
tilføjet af ajslebor
Grøn dog !!!
for en gangs skyld er helt enig med dig 😮
Lad det ikke blive en vane 😕
😉
tilføjet af thecaveman
burde måske lige tilføje,
at det affald vi putter i pølsen, må kaldes kød på vare deklarationen.
I sverige er man trods alt så ærlige, at skulle skrive: lunge, benpus eller andet affald.
men vi er da alytid enige, bortset fra, du ikke kan lide at blive drillet, men hvem kan det?😉
venlig hilsen
køkken grøn😃
tilføjet af thulekokken.
der findes ikke kød i en kødpølde.
vi så det i et forbruger program i DR 1, for en del år siden.
den såkaldte kødpølse er lavet af vand, og diverse smagsstoffer, og så bruger man tilsætningsstoffer, som samler "pølsen"
endvidere er der for længe siden faldet dom, angående rugbrød.
til rugbrødsfremstillingen bruges 80% vand, resten er rug og soja, og naturligvis tilsætningsstoffer, du kan læse meget mere om emnet, hvis du køber E nummer bogen, den koster ca. 30 kr.
tilføjet af Holger
Nej der snydes også med vægten
Ofte vejer en vare på 1 kg. kun 900 gram.
tilføjet af alexsmithnielsen
Slagterens Råd
Halløj jeg er slagter og stolt af mit fag og vil gerne give nogle råd men først et par visdoms ord
Din slagter prøver ikke at snyde dig Generalt, ja det kan Anses som snyd med de så omtalte pakker men Viste i at det kød må være i pakken i 24Timer?
det er desvære kun Datoen som skrives på men Generalt bliver den slags kød hakket omkring kl 2-3 om dagen så hvis det skal Fjernes kl 8 er det jo ikke mere end 5-6 timer gammelt derfor giver man dem en ny dato om morgnen og når klokken er de 2-3 stykker hakker man noget nyt hvis det hele da ikke er væk inden da😉 Det er desvære ikke os det er noget galt med men det er de Embalage krav som stilles😮 Desuden HVIS! det er noget hakkekød tilbage på det tidspunkt bliver det fjernet og brugt til Madister eller andet og JO! det må man skam gerne
Omkring det med at købe det færdig pakket i Netto eller Kvickly for den sags skyld fordi det må holder længere er ikke smart hvis man vil have det frisk, Det er bla fordi de putter en masse møj ind i kødet så det ikke Rådner det er jo trods alt en grund til at det Forbriks hakket kød kan holde sig i 7dage eller mere og vores blot i 24Timer😉
Omkring det med at der kun er eks 900Gram kød i en pakke som vejer 1kg er fordi den maskine som skal sørge for at veje det skal omprogrameres hvis vi får nye slags bakker og det er ikke Slagteren som skal det, det er vores Central Aka Kvickly bilka føtes ovs Tekninske afdeling som skal det men på sjov vis bliver det ofte ikke ordnet😉
Nå men hvad skal du så gøre for at dit kød er så frisk som muligt?
Nr1: Spørg hvornår kødet bliv hakket hos din slagter
Nr2: Køb de pakker som vejer 2kg og del det i potioner når du kommer hjem det er både biligere og ja det er skam frisk nok efter Ugevis
3: Snak med butiks chefen eller skriv et brev til Eks Coops hovdeafdeling og sig at i gerne vil have tipspunkter på Embalagen omkring Hvad klokken var da kødet bliv hakket det ville nemlig løse det her såkaldte problem
Det er det bedste råd som jeg kan give til jer herinde hvis der er spørsmål så spørg endelig løs jeg har både Erfaring i butik og Slagterig så jeg kender det bedste og det værste fra de 2 verdner
tilføjet af Anonym
Stoler du paa dig selv.
Goddag HrFru.
Hvad sku`det være ?
Siger sælgmanden og kigger paa folk.
VIjeg, vil gerne have 3 liter kemisk mælk, Siger HrFru folk og kigger ned i sin forbrugsformaal,lige saa da ogsaa, manifesterende et brugt øjeblik, af noget vildsomt og opbundet, 3 stk. bur svin til den hele halve pris, med øjne der lyser op i dødt smilende.
Værstgo, siger sælgmanden og gnider sit øjeblik af begær, mens han ser opfyldt og ualmindelig tilfredst gennemgaaende manipulerende paa som en helt forbrugt meningsløst.
HrFru folk gaar tilfredst ud fra, at have købt sig godt salgene og hjem i hulebo, til glæde for fyldstoffer,i sine egne avlende gentaget afkom og ler tilfredst først og ikke allermindst, som det sidste aldrig.
Stolte HrFru folk, paa sin sælgmand og troede sig kuppet gjort for mindst mulig❓ Eller overvejede den et øjeblik om den skulle have købte sig levende et stykke økologisk istedetfor ?
Nej, saamænd gjorde den saa afvisende, mens den saa ned i sit forbrugsformaal og afviste enhver fornuft.
Tomme buldrer mest men har mindst at sige og klager størst over meningsløst den selv iscenesætter som efterligningen og deri aldrig indser, utoløsheden og det ustolelige,i nemlig sig selv som den anden i hinanden med, fuldstændig forrykte folk, i masse ens messende tomhedens ordlyd, absurd som sig selv, selvbenægtende.
RA.
tilføjet af Akymolous
Godt at have en kyndig med på linjen :-)
Altid rart at høre en sag fra to sider🙂
tilføjet af Slemt
Hvad med restaurationer og bagerier
Er kommet der i forbindelse med mit arbejde og rystes gang på gang. En ting er at jallah'erne ikke kan finde ud af at hygiejnen i deres pizzari skal være bedre, end det der accepteres i Istanbul. Men helt galt er det når man går bag facaden på store fine hoteller og restaurationer med masser af stjerner. Samme problem kan ses i bagerier. Nedslidte, urengjorte og regulært svineri. Søg bare her på sitet. Se hvad der skrives om f.eks Pejsegården. Meget "fint" revyhotel i det jydske.
tilføjet af Fru sovs
Jeg har aldrig røget,
så min lugtesans er fin.
Jeg kan lugte, hvis kødet ikke har det godt. Derfor kan jeg aldrig købe noget sidste salgsdag. For det lugter.
Men ellers stoler jeg på min dagligbrugs. Ikke på andre. 😉
tilføjet af Super Pest
kø-kø-kødtilbud
Forhåbentlig er forbrugerens hukommelse blevet bedre med det roddent kød!
tilføjet af kommentaren
PROFIT MAKSIMERING
hej alle....
på handels højskolen lærer man noget der hedder profit maksimering eller profit efektivisering......
prøv lige at tænke over de to ord...
sådan er det med e fleste etablerede kæder af foretninger, de skal alle tjenne penge og de gør det lige på kanten af lovgivningen, de skjuler alle deres tilbud på en manipulerende måde således at forbrugeren bliver forført.....
nogle er så, så grove at de vildleder for meget og endda overskrider loven bevidst. dem må forbrugerstyrelsen så lægge sag an mod...osv, osv...
markedsførings eksperimenterne er i fuld vækst, alle priser steg for to år siden da økonomien toppede, nu da krisen er her, er priserne jo ikke faldet, tvært imod...
man skal se sig godt om, især hvis vi osse skal have kvaliteten med.🙂.
tilføjet af Slagteren
og du tror han er den eneste?
Nu er det jo ikke kun slagteren, der snyder men også samtlige slagterier her i Danmark. Her mhæver man vægten ved at pumpe saltvand ind i kødet.. Det være sig kylling, svin og oksekød.
Steffen