hvalkødet og mataqen- spækket skal
sendes til de grønlandske alder domshjem og hadicap bopladser, de er helt vilde med hval kød, og specielt skindet, også kaldet for MATAQ - det koster 120 kr. pr. kg. på brædtet over hele grønland, de spiser det som slik med det tredie kryderi, også kaldet glutamat.
der bor også 15.000 grønlændere i danmark, som vil blive meget glade for kødet, det kan evt. udleveres-- købes på de herværende grønlandske huse.
hvalkød smager trannet, og mange har en fejlagtig opfattelse af, at det smager som oksekød, men det er meget forkert, det bliver hurtigt tør, hvis det steges som beuf og serveres med bløde løg og nye kartofler.
det samme gælder for sælkød det indeholder så meget blod, at fonden bliver helt beskidt, og blod skummet flyder ovenpå, og det er umuligt at skumme fonden så den bliver klar, normalt er alt grønlandsk mad kogt, fisk, fugle, sæler, og de har en ret der går igen konstant, uanset om det er lavet på rensdyr, sæl, fugle eller fisk, de kalder det suage og kødet koges kun ganske lidt, faktisk bliver det bare opvarmet, og normalt bruger man kun løg og grødris i retten, nogle gange også kartofler.
alt grønlandsk mad spises med en lommekniv som alle har, også kvinderne, så de stikker kødet op til munden, og skærer en luns af, medens de søper lidt suppe.
man rykker skindet af edderfugle, men beholder hoved og hals på kroppen, og så får fuglen et opkog, og næste morgen er det hele gået i forrådnelse.
der bor også 15.000 grønlændere i danmark, som vil blive meget glade for kødet, det kan evt. udleveres-- købes på de herværende grønlandske huse.
hvalkød smager trannet, og mange har en fejlagtig opfattelse af, at det smager som oksekød, men det er meget forkert, det bliver hurtigt tør, hvis det steges som beuf og serveres med bløde løg og nye kartofler.
det samme gælder for sælkød det indeholder så meget blod, at fonden bliver helt beskidt, og blod skummet flyder ovenpå, og det er umuligt at skumme fonden så den bliver klar, normalt er alt grønlandsk mad kogt, fisk, fugle, sæler, og de har en ret der går igen konstant, uanset om det er lavet på rensdyr, sæl, fugle eller fisk, de kalder det suage og kødet koges kun ganske lidt, faktisk bliver det bare opvarmet, og normalt bruger man kun løg og grødris i retten, nogle gange også kartofler.
alt grønlandsk mad spises med en lommekniv som alle har, også kvinderne, så de stikker kødet op til munden, og skærer en luns af, medens de søper lidt suppe.
man rykker skindet af edderfugle, men beholder hoved og hals på kroppen, og så får fuglen et opkog, og næste morgen er det hele gået i forrådnelse.
Han er da ikke med i Sydafrika ?
eller .-..
sorry, jeg har svaret på det forkerte
indlæg, jeg beklager meget.
Ailton er da tyrker
Det er jeg ret sikker på.
Ja, FcKøbehold...
Så slår FcKøbehold til igen og istedet for at satse på egne unge spillere, køber de en lottokupon, som de også får svært ved at sælge...FcK..depot for brasilienere...
Ja så er der ikke meget dansk over det mere
Så det gider vi ikke se på.
Er du nu sikker
på at, at FCK har købt en "brasiliansk landsholdsspiller" og at "nu har vi tre"?
Det er rigtigt, at FCK har købt endnu en brasilianer, og at FCK derved har tre af dem. Det er dog ikke dokumenteret af dig eller dit link, at nyindkøbet er landsholdsspiller eller at de to andre er landsholdsspillere. Hvor får du påstanden om landsholdsspiller fra?
Havde de været landsholdsspillere, havde de så ikke deltage på det brasilianske landshold ved VM?
Kære Sylvia, kan du ikke forklare dette......?
Det er rigtigt, at FCK har købt endnu en brasilianer, og at FCK derved har tre af dem. Det er dog ikke dokumenteret af dig eller dit link, at nyindkøbet er landsholdsspiller eller at de to andre er landsholdsspillere. Hvor får du påstanden om landsholdsspiller fra?
Havde de været landsholdsspillere, havde de så ikke deltage på det brasilianske landshold ved VM?
Kære Sylvia, kan du ikke forklare dette......?