jeg havde tænkt mig at lave hamburgerryg med stuvet spinat til aften.
nu ser jeg, at det er bredbladet spinat ,der ligger i fryseren.
Er der nogen, de kan give mig et tip til,hvordan det bliver bedst?
tilføjet af Bimmer ILP
Hvad betyder det?
Du kan optø bredbladet spinat, og komme
det en tur i blenderen. Sæt den til afdrypning
i en sigte, og kom den i bechamelsaucen.
tilføjet af la34sf
Næ.
Skipper skræk ville havde slugt det i en mundfuld, men du kan jo snitte det lidt ud, og gøre som du plejer, eller se på en af hjemmesiderne, om de har nogle gode forslag. Velbekomme.
tilføjet af fruppe
Bredbladet ?
Kan stuves uden at blive hakket da det bliver blødt og krøller sammen.
tilføjet af tofly
der ER
altså ikke noget der hedder bredbladet spinat... der findes bredbladet persille men ikke spinat..Enten er det helbladet spinat du mener.. eller også har du et eller andet underligt i din fryser