Jeg har for første gang købt en vildsvineryg. Det virker som om den et let røget. Desværre ved jeg ikke hvordan skal tilberedes - der er nogen som kan hjælpe.
tilføjet af skytsenglen
Bliv ikke forskrækket.
Dit største privilegie er faktisk, at du er i besiddelse af et sjældent set fødemiddel, som ingen aner en pind om. Faktisk har SOL da også kun ET forslag under kategorien "vildt" om vildsvin.
Det giver dig en enestående chance for, i frit fald, at kreerer din helt personlige opskrift, hvor alt er både muligt og tilladt.
Prøv, som var det en almindelig flæskesteg uden svær, eller prøv gerne at stege den i gryde, tilsat rødvin.
tilføjet af Jensen, DK
Desværre...
...har jeg aldrig selv prøvet at tilberede vildsvin, og kan på dine vegne ærgre mig over at grillsæsonen ikke er på sit højeste, for det smager godt.
Men her er et link til nogle opskrifter med vildsvin. Der må du kunne finde noget inspiration: https://www.opskriftindex.dk/vildsvin
tilføjet af Anonym
vildsvin
det er ikke den store kunst at tilberede vildsvin det skal behandles som alm svin men skal krydres som alt andet vildt , så det er ikke så farligt, prøv med en opskrift som matcher dyreryg
tilføjet af simh
vildsvin
har opskrift, send mail adresse til mth@post10.tele.dk
tilføjet af Birgit
Vildsvin
Tak- det var et godt link. Jeg vender tilbage når det er afprøvet.