Jeg læser alle steder at MAN FOR ALT I VERDEN IKKE MÅ KOMME TOMATER I KØLESKABET! Ok man dør nok ikke af at spise dem. Hvis jeg bare opbevarer dem på køkkenbordet bliver de hurtigt slatne og rådner, men i køleskabet holder de sig fine. Hvad skulle der ske ved de kommer i køleskab? Er det kun det med de mister smagen? For det er jeg sguda ligeglad med, de smager jo i forvejen forfærdeligt. Synes i øvrigt slet ikke de mister smagen alligevel. Tværtimod forbliver de vel længere friske i køleskabet. De er jo fint modne når man køber dem.
tilføjet af fruppe
Modningen stopper
Problemet i dag er at næsten ingen har et "viktualierum" som er det perfekte opbevaringssted for grøntsager og brød, i køkkenet er der for varmt og i køleskabet er der for koldt.
Opbevar også¨fremad i køleskabet hvis de ikke bliver spist hurtigt.
Skal Du have gæster så tag tomaterne ud nogle timer før, så smager de bedre.
tilføjet af Hans Knud
....
Ja men det er vel fint nok modningen stopper hvis de er modne nok i forvejen. Så ligger de jo bare og bliver gamle.
Tak for rådet, men tror ikke lige der kommer gæster foreløbigt. Jeg lægger dem også altid i starten af køleskabet.
tilføjet af mormor
Læg dem i din grøntsagsskuffe
hvis du så også lægger en avis over tomaterne i skuffen, så er de ved at have den optimale temperatur.