jeg har lovet børnene biksemad i aften , men har ingen rester af hverken
kogt eller stegt kød, som jeg plejer at bruge.
jeg har 5 fadkoteletter i fryseren . Mit spørgsmål går så på , ao jeg skal
skære dem i tern og stege dem eller skal de steges først??
Nej det skal de nok ikke , men hvordan gør jeg det bedst med masser af løg
mm.
tilføjet af Bimmer ILP
Selvfølgelig kan du det
Du skal bare brune dem af først. Fordi
de kan blive tørre, hvis de steger for
længe.
Et par mellemstore løg burde være nok.
tilføjet af Gavtyv
Du kan lige smutte
en tur i Rema 1000 el. i Fakta, de har som regel altid pålægsrester liggende i køleren netop til det brug.(find det i pålægs-køleren
Pålægsrester er nemlig rigtig gode til det brug, da de jo ofte er lidt krydrede.
Her i huset gør vi ofte dette, hvis ikke vi selv har rester liggende.
Bruger du disse pålægsrester, kan du roligt spare lidt på fedtstof at stege i, men der skal ret pænt med groft snittede løgstumper, salt og peber samt 1/2-1 knust okse-suppetern i efter behag, noget Engelsk Sause og/el. lidt HP-Sause og så masser af kartofler skåret i tern (i en nødsituarion kan kartofler på glas sagtens bruges).
Hvis du synes det skal se mere brunt ud, så snyder du lidt, og bruger et par dråber sovsekulør.
Og så skal der jo selvf. et par spejlæg til samt syltede rødbeder... Velbekomme 🙂
Hilsen Gavtyven
tilføjet af rema eller fakta
jeg har ingen bil
og bor 15 km derfra. men tusind
tak for forslag🙂
tilføjet af Inden-i-æget.
Og husk også lige -
et par spejlæg pr person.
UHA jeg bliver jo helt sulten bare ved tanken.
tilføjet af Gavtyv
Nå, øv øv
men håber du finder ud af det alligevel så. 🙂
Velbekomme - hyggehejsa og ha' en god aften. 🙂
Mvh. Gavtyven