Jeg er gået helt amok i aften og laver appelsin/karrymarineret nakkekam, med rødvinssauce til, samt nye, kogte kartofler.
Desserten er hjemmelavet nougatis (nougat-karamellen er også hjemmelavet).
Hvad med jer?
Hilsen HTH
tilføjet af howdydoodee
Pga vejret
starter vi med Agurkesup med vanilla
Derefter Kyllingerulle med paprika og bacon
Profiterolls som dessert
Og derefter Irish cafe, masser af dem 🙂
Bon appetit og Sante
Klaus
tilføjet af sweetie35
Her
Vi skal har mørbrad i ovn, med ovn kartofler
salat og hjemme lavet dressin og rodfrugter
tilføjet af Vestjyden
Jeg skal i byen
og har fået at vide vi skal have Venøbøffer, med nye karfofler og salat med hvidløgsdressing. Venøbøffer er en egnsret fra Limfjordsøen Venø, hvor der er en kro, som laver denne ret, som består af tynde skiver oksekød, som er stegt i hvidløg. Det er en ret som er populær her i Limfjordsområdet.
Jeg ved ikke hvad vi skal have til desseret, så det er nok en overraskelse, eller måske isdesseret.
God pinse, og pas nu på at pinsesolen ikke kommer til at danse for meget[s]😃
tilføjet af Madøret
Sikke en dejlig fornyelse
Dit køkken ville jeg gerne inviteres til.
Jeg har en rest ris fra i går, så jeg laver - også grundet vejret - en hurtig vok med varmvandsrejer, kylling, bønner og gulerødder. Der ryger nok et rød og gul peberfrugt i også.
Dessert bliver der nok ikke plads til, men lidt ostestumper til resten af rødvinen kan vel nydes efterfølgende.
tilføjet af tofly
vi havde
gæster så fik rosmarinspyd med bacob og havtaske lavet på grillen til forret
Marinerede store koteletter med valnødde/forårslægssmør og ratatouille lavet på grillen til hovedret
og så en Missippi Pie med flødeskum til dessert
PUH nu KAN jeg ikke spise mere i dag
tilføjet af tofly
nåh
ja.. jeg havde kogt nogle nye kartofler og lagt ved ratatouillen uhmmm
Og det hele var selvfølgelig hjemmelavet